REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vlad Voiculescu a CEDAT în urma protestelor: ce REVENDICARE le-a aprobat sindicaliștilor din sănătate

Vlad Voiculescu a CEDAT în urma protestelor: ce REVENDICARE le-a aprobat sindicaliștilor din sănătate

Replica API 30 ianuarie 2021 | 20:52 1503

Sindicaliștii din sănătate au fost joi la discuții cu ministrul Sănătății. Vlad Voiculescu i-a asigurat că susține reglementarea gărzilor suplimentare și scoaterea posturilor la concurs din spitale.

La întâlnire au fost discutate, printre altele, teme de interes pentru gestionarea situației epidemiologice actuale precum îmbunătățirea campaniei de vaccinare și creșterea nivelului de imunizare în rândul personalului medical, conform Mediafax.

La propunerea reprezentanților sindicatului va exista o colaborare pentru realizarea și implementarea unei campanii de vaccinare comune pentru cadrele medicale, țintite pe anumite zone, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

De asemenea, în urma discuțiilor avute, Ministerul Sănătății va începe procesul de elaborare a unor standarde de referință pentru utilizarea echipamentelor de protecție pentru personalul care lucrează în zonele ce deservesc pacienți cu COVID -19.

Va fi stabilit și un normativ de personal pentru aceste arii.

„Ministrul Sănătății a asigurat sindicaliștii că susține reglementarea gărzilor suplimentare efectuate în scopul asigurării continuității activității medicale, dar și scoaterea posturilor la concurs din unitățile sanitare, precum și implementarea de măsuri în vederea eficientizării cheltuielilor în unitățile sanitare și profesionalizarea managementului unităților sanitare”, arată sursa citată, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614