REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Vlăduța Lupău, ultimele vești despre sarcină

Vlăduța Lupău, ultimele vești despre sarcină

Replica API 31 mai 2022 | 00:00 1200

Artista își ține fanii la curent cu detalii despre sarcină prin intermediul contului de Instagram. După ce a pierdut mai multe sarcini și s-a confruntat cu probleme de sănătate care i-au îngreunat visul, acela de a rămâne însărcinată, astrele s-au aliniat pentru Vlăduța Lupău, care a trecut deja de trimestrul al doilea de sarcină.

Ba chiar ea și soțul ei, Adrian Rus, numără zilele din calendar până când vor deveni părinți cu normă întreagă.

Până atunci, artista este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în sarcina ei. Recent, ea le-a dat motive serioase de bucurie fanilor de pe Instagram, după ultima postare.

În urmă cu doar câteva ore, artista de muzică de petrecere și-a luat fanii prin surprindere cu ultima postare de pe Instagram. După mai multe încercări eșuate de a rămâne gravidă, Vlăduța Lupău traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei și așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a fiului ei.

Aceasta le-a dezvăluit internauților că mai sunt zece săptămână până la momentul în care își va ține în brațe fiul și că este încercată de multe gânduri și frici, însă, este convinsă că va trece peste orice obstacol atunci când își va privi în ochi băiețelul. Fanii s-au grăbit să o felicite în secțiunea de comentarii, iar postarea ei a strâns numeroase reacții.

„Începem numărătoarea inversă…știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață… așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le trăiesc. Dar…mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet…iar la vremea dată să-l aduci pe lume… Abia te aștept micuțule.

Ultimele 10 săptămâni de sarcină”, a scris Vlăduța Lupău, conform wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine este Vladuta Lupau si de ce trebuie sa stim noi cum ii merge sarcina ? E singura insarcinata de pe planeta ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272