REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Volodimir Zelenski, reacție după bombardarea gării din Kramatorsk: „Este răul absolut”

Volodimir Zelenski, reacție după bombardarea gării din Kramatorsk: „Este răul absolut”

Replica API 9 aprilie 2022 | 23:04 601

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a reacționat vineri, la scurt timp de la atacul cu rachete din gara Kramatorsk, acuzând că atacarea civililor reprezintă „răul absolut”.

„Invadatorii au lovit gara din Kramatorsk, unde mii de cetășeni pașnici așteptau evacuarea... Cel puțin 30 au fost uciși, aproximativ 100 au suferit răni mai mult sau mai puțin grave. Poliția și echipele de salvatori sunt la fața locului. Rușii inumani nu renunță la metodele lor. Nu au puterea și curajul să ne înfrunte pe câmpul de luptă, așa că atacă în mod cinic populația civilî. Acesta este răul absolut. Și, dacă nu va fi pedepsit, nu se va opri niciodată”, a scris Volodimir Zelenski vineri pe facebook, unde a postat și câteva imagini din gara lovită de rachetele rusești.

Două rachete ale armatei ruse au lovit vineri gara din Kramatorsk, din estul Ucrainei, unde mii de oameni așteptau să fie evacuați. Presa din Ucraina spune că ar fi vorba despre cel puțin 30 de persoane ucise și 100 de răniți, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe una dintre bombe scria mare : "Pentru copii" - sursa NEXTA TV
0
0
Rusii bombardeaza doar refugiatii care NU fug spre Rusia. Aia care fug in Rusia vor anexarea Ucrainei, pe aia o sa-i foloseasca. Refugiatii ucrainieni isi iau cu ei in bagaje ce au mai scump. Multi isi iau si banii cash in valize, pe care ii aveau in seifuri etc. Asta e adevarul motiv pentru care ii bombardeaza rusii. Vor sa-i jefuiasca, davai ceas, davai palton. Alta explicatie logica nu gasiti. Rusia stia ca nu are sanse sa cucereasca Kievul, asa ca si-a trimis carnea de tun, soldati adolescenti, ca sa-i tina ocupati pe ucrainieni in nord. Voiau culoarul terestru Rusia-Crimeea, dar au esuat.
0
0
moarte rusiei
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212