REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Walter Zenga a venit cu trenul la Constanța!

Walter Zenga a venit cu trenul la Constanța!

Replica API 30 iunie 2017 | 00:13 502

Unul dintre cei mai valoroși portari din istoria fotbalului, italianul Walter Zenga, se află pentru două zile în vacanță la Constanța. Alături de soția Raluca, de copii, precum și de bonă, fostul portar al Squadrei Azzurra din perioada 1987-1992 a ajuns astăzi la Constanța cu trenul și se va relaxa în următoarele zile la un hotel de lux din nordul stațiunii Mamaia. „Sunt într-o scurtă vizită la Constanța, de doar două zile. Sper să reiau activitatea cât mai curând după vacanță. Sunt în discuții cu mai multe cluburi, atât din Europa cât și din Asia. Vom vedea ce va fi“ a spus Zenga. Fostul internațional italian a întâmpinat câteva probleme la coborârea din tren, ușa automată a vagonului închizându-se chiar când dorea să coboare, astfel că acesta a rămas blocat timp de câteva secunde.

L-A FELICITAT PE HAGI. Fost antrenor la Steaua și Dinamo, Walter Zenga are doar cuvinte de laudă pentru...Gică Hagi. „Nu prea am urmărit fotbalul românesc în ultima perioadă. Bravo lui Hagi pentru ce a realizat cu o echipă de copii. Am vorbit cu el, i-am spus că este cel mai mare lucru pe care îl putea realiza. Cred că doar el putea realiza acest lucru, nimeni altcineva pentru că este foarte pasionat de ceea ce face. Îl admir foarte mult pe Hagi“ a spus Zenga. Walter Zenga, care a dobândit și cetățenia română, este liber de contract după ce s-a despărțit de echipa engleză Wolverhampton Wanderers.

Sorin TEODOREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Walter zdrenga,asta,la ce foame de bani are,ar mai vrea pe la jiji fcsb
2
1
Cine e zenga ? Declaratiile uluitoare ale lui Zenga care l-au costat relatia cu fiica lui Mircea Sandu! A dezvaluit ca Raluca i-a facut sex oral, iar in pat aveau repertoriu vast! Acum vrea nevasta sa sa scrie carti si vrea reclama ? Prosti astia care-l slaviti !
2
1
Vorbesti serios sau esti doar retard ? Nu ti-ai luat pastilele azi ? Pe langa faptul ca vocabularul tau este unul de cocalar, pui intrebari care i-ar face invidiosi si pe cei de la Palazu...
3
6
Cine plm e Zenga ? Ce plm a inventat ? Sau este sotul uneia ? Ne intereseaza ?
5
5
Saracu de el.Daca i-a cerut soata sa mearga la mare ptr a mai aparea si ea prin tabloide a trebuit sa care tot familionu dupa el.Nici el nu atrage prin rezultate atentia asa ca a mai ramas varianta pozelor cu bucile ralucai
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272