REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Weekend AGLOMERAT pe litoral, fără REGULI de DISTANŢARE

Weekend AGLOMERAT pe litoral, fără REGULI de DISTANŢARE

Replica API 26 iulie 2020 | 00:00 2893

Nebunie pe litoral în acest weekend. Turiştii au uitat de pandemie ori nu le pasă, iar operatorii economicii acceptă să încalce regulile pentru a-şi îngroşa buzunarele. Mai mulți turiști au încins vineri seara o horă în mijlocul stațiunii Eforie Nord, la terasa Dalia, fără a mai ține cont de măsurile de distanțare socială. Nu s-a ţinut cont de măsuri nici în Constanţa, în Satul de Vacanţă sau în Mamaia, în cluburi.

Polițiștii au identificat terasa în cauză și au aplicat operatorului economic o sanctiune contraventională, în valoare de 5.000 de lei, pentru neluarea măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, conform Legii 55/2020. Nici în Constanţa nu a fost altfel.

Distracţie fără reguli

În Satul de Vacanţă a fost puhoi de lumea în timpul zilei de sâmbătă, la fel şi seara. Aglomerate au fost plajele, dar şi şi terasele.

Polițiștii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiștilor care, din dorința de a se distra, uită să respecte măsurile de distanțare fizică.

”Reamintim turiștilor că au datoria de a conștientiza riscul la care se expun pe ei înșiși, dar și pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecție sanitară și a normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.” au declarat reprezentanții IPJ.

.

VIDEO:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prostani cu Opel
0
1
Am ajuns la Constanta si ma simt ca in club. Bumtzi Bumtzi Bumtzi !
1
0
Tigania din RROMania
2
1
moda cu hora ? ce ceva spontan sau dirijat si orchestrat ? ori turistii nu sunt turisti ..........or fi artisti populari ....
0
1
Moare horeca!!!! Sa vina banutzu la mine!
2
1
Nu poti da vina pe autoritati intotdeauna, sa fim seriosi zic, in fiecare zi de 3 4 luni se explica pe toate canalele pericolul, prevederile si tot ce e de facut. Oricat ar vrea romanul sa arunce vina ca de obicei pe altii, nu e nimeni vinovat de situatia din romania decat proprii cetateni, care cu o lipsa crasa de intelegere a situatiei csi chiar voit, isi face rau in fiecare secunda cand nu respecta regulile jocului. As baga carantina militarizata daca as fi politician, altfel situatia deja e scapata de sub control si in urmatoarele luni vom asista aparent nu la pandemie, ci la genocid.
4
2
DUPA ASEMENEA IMBULZEALA AR TREBUI CA GUVIDUL SA EXPLODEZE PE LITORAL !!! CA PARCA ASA ERA ACEST VIRUS PARSIV E EXTREM DE CONTAGIOS !!!DACA NU VA FI ASA CAT DE SI MAI RIDICOLA VA DEVENI ISTERIA DIRIJATA DE MEDIA !!!
6
1
Satul de Vacanta si Mamaia sunt pur si simplu INFECTE ! Un fel de lumea a 3-a cu pretentii
12
1
Daca nu veneau turistii,iar era nasol si cei din HORECA ar fi inceput sa ,,Horecaie'' ca statul nu sprijina patronii care tepuiesc turistii dar si pe localnici cand se poate. Bai,de irigatii,de baraje sa combata inundatii,de reimpaduriri,de investiti in industrii si in drumuri,de astea mai putin,cel mai important este sa aiba cheflii unde bea si ,,vedetele '',adica niste creaturi fara talent unde sa zbiere . Ca romanii nu sunt mai educati decat cocalarii straini e un trend,nu ai ce-i face,insa masuri luate inteligent pot fi doar cand ai inteligenti la putere,nu figuranti ca ai nostri.
6
2
au venit ghertzoii la mare sa manance seminte pe plaja .
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272