REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Zelenski: Ucraina este 'totuşi pregătită' pentru convorbiri cu Rusia

Zelenski: Ucraina este 'totuşi pregătită' pentru convorbiri cu Rusia

Replica API 11 aprilie 2022 | 20:18 470

Ucraina este ''totuşi pregătită'' să poarte convorbiri cu Rusia, aflate într-un punct mort după descoperirea atrocităţilor din oraşele ucrainene eliberate, a declarat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, transmite AFP.

''Noi suntem pregătiţi să luptăm şi, în paralel, să căutăm căi diplomatice pentru a opri acest război. Pentru moment, avem în vedere un dialog în paralel'', a dat asigurări şeful statului ucrainean într-o conferinţă de presă comună cu cancelarul austriac Karl Nehammer, aflat în vizită la Kiev şi la Bucea, oraş devenit simbol al atrocităţilor invaziei ruse.

Pe de altă parte, ministrul sănătăţii ucrainean Viktor Liaşko a anunţat sâmbătă că peste 20 de spitale ucrainene au fost ''distruse complet'' în timpul invaziei ruse. De asemenea, peste 300 de spitale şi alte instituţii medicale au fost avariate parţial.

Liaşko a precizat că spitale din oraşe ca Bucea şi Irpin au fost repuse în funcţiune, însă este nevoie de anumite reparaţii la aceste obiective, citează Agerpres.

La 24 februarie, Rusia a lansat o invazie militară de amploare asupra Ucrainei, Moscova susţinând că este vorba despre o ''operaţiune militară specială de denazificare'' a ţării vecine.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In limba semnelor, degetul aratator ridicat spre cer reprezinta litera Z. E o mica mare coincidenta aici. Sa fie doar o conspiratie? Acelasi semn cu degetul aratator ridicat spre cer simbolizeaza pentru musulmani ca Alah este singurul Dumnezeu. Pai amanta lui Putin este musulmanca si are nu stiu cati copii cu ea, oare ce sa insemne asta? Oare Putin s-a convertit? Ce a inceput Putin pe 24 februarie a distrus complet increderea in ortodoxia din Rusia, mai ales din cauza lui Kiril, iar Putin a trimis mercenari ceceni sa distruga ortodocsii din Ucraina. Victory fingers e litera V.Victory for Alah?
2
0
Cu ce drept il numesti jdan, nazistule? In 2022 inca mai exista d-astia ca tine? Pentru asta trebuie sa tinem copiii in scoli, sa nu ajunga spalati pe creier de pr0paganda bolsevica facuta de AUR si Sosoaca. In timp ce Putler b0mbardeaza civili si copii, asta asa cum il numesti tu a intors 3 sferturi din planeta cu fata spre Dumnezeu, planeta care se roga pentru copiii aia, pentru pace, pentru existenta planetei si pentru prevenirea unui razboi nucl3ar. Ce cauta Rusia pe continentul Europa, ca ei sunt toti galbejiti cu ochii mici. Nu doar ochii ii au mici. Rusoaciele balesc dupa ce avem noi.
2
0
In mortii ma-ti de jidan ne norocit
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272