REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Zendaya, fără sutien la premiera noului film Spider-Man! Imagini incendiare

Zendaya, fără sutien la premiera noului film Spider-Man! Imagini incendiare

Replica API 16 decembrie 2021 | 00:00 1480

Zendaya (25 de ani) și Tom Holland (25 de ani) au strălucit luni seară (13 decembrie), la premiera mondială a filmului Spider-Man: No Way Home din Los Angeles. Cuplul a atras toate privirile pe covorul roșu. Superba actriță a venit îmbrăcată într-o rochie transparentă, fără sutien, care i-a evidențiat silueta zveltă, scrie click.ro.

Zendaya

Zendaya, care nu dezamăgește niciodată la capitolul stil, a optat pentru o rochie personalizată Maison Valentino, cu decolteu adunc și cu fante decupate pe piciorul stâng. Frumoasa brunetă a venit pe covorul roșu la brațul iubitului ei, Tom Holland. Cuplul a confirmat relația în luna iulie a acestui an. De atunci, Zendaya și Tom Holland sunt nedespărțiți la evenimente.

Zendaya a purtat o rochie cu un decolteu adânc

Așa a fost și luni seară (13 decembrie), la premiera Spider-Man: No Way Home. Zendaya a reușit să îl eclipseze pe Tom Holland cu rochia nud pe care a ales-o pentru premiera care a avut loc în Los Angeles, potrivit cotidianului britanic Daily Mail.

Rochia nud cu spatele gol a fost împodobită cu mărgele negre ornamentate, modelate astfel încât să semene cu o pânză de păianjen. Atunci când a ajuns pe covorul roșu, Zendaya a avut și o mască pe față care a semănat cu un păianjen, pe care ulterior și-a dat-o jos.

Actrița câștigătoare a Emmy a combinat rochia cu pantofii Christian Louboutin și și-a purtat părul în împletituri, iar cozile i-au trecut de talie.

În materie de bijuterii, Zendaya a optat pentru inele de la Bulgari, o pereche de cercei uimitori cu diamante și a purtat un machiaj dramatic. Look-ul a fost creat în întregime de către stilistul ei, Law Roach.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corect, la fel am gandit si eu. E mai plata decat apa! Ce nevoie ar avea de sutien?
1
0
La ce ii trebuie sutien ca e plata ca peretele
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212