REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ZI de FOC la Constanţa! ACCIDENTE şi INCENDII pe BANDĂ RULANTĂ. Video

ZI de FOC la Constanţa! ACCIDENTE şi INCENDII pe BANDĂ RULANTĂ. Video

Replica API 10 iulie 2021 | 18:47 1698

Şirul de evenimente nefericite a început cu un accident petrecut vineri, în jurul orei 1:00, atunci când militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pe autostrada A2, la km 187, acolo unde un camion și patru autoturisme au fost implicate într-un accident rutier. Evenimentul s-a soldat cu o victimă conştientă şi cooperantă. În jurul orei 3:43 a avut loc un alt incident. O locomotivă fără vagoane a lovit un autoturism în zona Poarta 6. Din Fericire nu au fost victime. Iar şirul de accidente a continuat.

Accident între o dubă și un TIR, pe DN 2A

În jurul orei 8:13, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină în localitatea Satu-Nou. Acolo a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Evenimentul s-a soldat cu o victimă conştientă. Un accident rutier a avut loc şi pe DN 2A, în dreptul localităţii Nicolae Bălcescu. Potrivit informaţiilor noastre, impactul s-a produs între o dubă şi un TIR, rezultând o victimă încarcerată. La fața locului a intervenit un echipaj SAJ B. Victima a suferit traumatisme la membre.

Tot pe DN 2A, în jurul orei 15:30, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină la ieşire din Stupina spre Hârşova. Acolo a avut loc un accident rutier între un autoturism şi un autocamion. Evenimentul s-a soldat cu două victime conştiente. La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD B şi un echipaj SAJ B2.

Accident rutier la ieșire din Techirghiol

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 9 iulie, la ora 9:07, la ieșire din Techirghiol, acolo unde s-a produs un accident rutier între două autoturisme. Evenimentul s-a soldat cu o victimă conștientă. Un accident s-a produs şi pe strada Baba Novac, la 10:22. Două autovehicule au fost implicate în eveniment, rezultând o victimă conştientă.

Incendiu la hotelul Ibis

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină vineri şi la mai multe incendii. Unul dintre ele s-a produs la hotelul Ibis din Constanța, după ce acoperișul ar fi luat foc, în jurul orei 9:40. La faţa locului au intervenit trei maşini de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD. Nu au fost persoane evacuate sau autoevacuate. Din informațiile de la fața locului, se pare că ar fi ars un aer condiţionat. Traficul din zonă a fost îngreunat.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 9 iulie a.c., în Eforie Nord, pentru lichidarea unui incendiu. Incendiul s-a manifestat la două rulote din zona Belona, Eforie Nord. La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD B, însă una a fost întoarsă din drum, nemaifiind necesară intervenția acesteia. În total, au fost 11 pompieri. Acestea erau locuite de muncitorii care activează pe litoral. Din fericire, niciunul nu se afla, la momentul izbucnirii incendiului, în rulote. Rulotele, care au ars în totalitate, se aflau pe o platformă betonată.

Video

Incendiu la un tablou electric

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 9 iulie a.c., în Cernavodă, pentru lichidarea unui incendiu. Ar fi fost vorba despre un incendiu pornit de la un tablou electric dintr-o locuință de pe strada Tudor Stavru, nr. 36, din Cernavodă.

.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In poarta 6 adevarul ca masinile se intersecteaza cu trenurile din 5 in 5 minute
3
0
Esti varza D.M.scrie cat tine continental si tu ii dai cu Ibis
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272