REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Zi STRANIE, la CONSTANȚA: 2 ÎNJUNGHIERI, la fel ca în MARTIE anul TRECUT!

Zi STRANIE, la CONSTANȚA: 2 ÎNJUNGHIERI, la fel ca în MARTIE anul TRECUT!

Replica API 20 mai 2021 | 15:48 2511

Ziua de marţi, 18 mai, a fost una încărcată pentru oamenii legii de la malul mării. În decurs de doar câteva zeci de minute, au fost nevoiţi să intervină la două persoane înjunghiate. Prima dintre sesizări a venit din Constanţa, unde un vârstnic de 75 de ani a fost găsit înjunghiat pe scara unui bloc. Apoi, după doar 40 de minute, a fost nevoie de intervenţia oamenilor legii în Năvodari, unde o femeie de 39 de ani a fost tăiată în zona feţei şi pe picior, cel mai probabil de concubinul acesteia. Ciudăţenia face ca, în urmă cu aproape 1 an de zile, mai exact pe 2 martie 2020, poliţiştii să intervină de asemenea la două înjunghieri, în zonele ICIL şi Abator din Constanţa.

Vârstnicul a fost înjunghiat de propria fiică

Polițiștii Secției 3 au fost sesizați, marți, 18 mai a.c., în jurul orei 16.10, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost înțepată cu un obiect tăietor - înțepător, în timp ce se afla pe casa scării unui imobil din municipiul Constanța. Victima, un bărbat în vârstă de 75 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit informaţiilor noastre, cea care l-ar fi înjunghiat este chiar fiica victimei, care este cunoscută cu afecţiuni medicale. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiica victimei fiind dusă la audieri.

Tăiată de către concubin

Cea de-a doua înjunghiere s-a produs la Năvodari, poliţiştii fiind sesizaţi marți, 18 mai a.c. în jurul orei 16.50, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost înțepată cu un obiect tăietor - înțepător, în timp ce se afla la locul de muncă. Femeia a fost transportată la spital, suferind tăieturi la faţă şi la picior, iar bănuit de comiterea faptei pare a fi concubinul femeii. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Doi tineri înjunghiaţi în aceeaşi zi

Oamenii legii s-au mai confruntat cu o asemenea situaţie şi în 2020, pe 2 martie, atunci când 2 tineri au fost înjunghiaţi, la Constanţa. Prima victimă fost găsită stând pe bordură, în zona ICIL, acuzând mai multe lovituri de cuţit în spate. Martorii susțin că au fost găsite urme de sânge încă din zona Spitalului de Boli Infecțioase și până în fața magazinului Kaufland, acolo unde a fost găsită victima, care, după verificări ulterioare, s-a dovedit un tip certat cu legea şi anume Daniel Cuţarof, condamnat pentru tâlhărie calificată. Următorul incident s-a petrecut în zona Abator şi a avut drept protagonişti doi fraţi, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi provocat un scandal, iar apoi s-au tăiat între ei, cel mai în vârstă fiind transportat la spital.

Citeşte şi ALERTĂ! Două PERSOANE ÎNJUNGHIATE, la Constanța, în decurs de câteva ore! Una dintre ele, un cunoscut TÂLHAR!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272