REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Zilele acestea se vor defășura activitățile de toaletare și corecție a arborilor în Tomis Nord

Zilele acestea se vor defășura activitățile de toaletare și corecție a arborilor în Tomis Nord

Ana Maria Lipan 5 ianuarie 2023 | 00:00 810

Zilele acestea, echipele Direcției Generale Gestionare Servicii Publice intervin în cartierul Tomis Nord, pe aleea Mărgăritarelor și în cartierul Poarta 6, pe aleea Arcașului. Se va acționa în aceste cartiere până când se vor rezolva toate solicitările venite de la constănțeni, persoane fizice, persoane juridice sau asociații de proprietari. Solicitările de toaletare depuse în timpul anului care nu au reprezentat o urgență au fost programate pentru perioada în care se recomandă astfel de intervenții asupra coroanei arborilor.  

Activitățile de toaletare și corecție a arborilor sunt necesare atât pentru eliminarea ramurilor uscate, bătrâne sau atacate de carii, evitând astfel prăbușirea copacilor, cât și pentru eliminarea riscului de accidente, în cazul crengilor care afectează siguranţa traficului pietonal şi rutier și integritatea imobilelor aflate în apropiere.  

Pentru ca intervenția echipelor și accesul utilajelor să nu fie îngreunate, facem apel la conducătorii auto să nu parcheze autoturismele în zonele în care se efectuează lucrări.  

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va zic o poveste super,fără cea mai mica exagerare.Casa la curte,vecinii casei de la curte,iese vecinul cu o drujba,taie un pom de pe trotuar,oamenii îi zic că n ar fi chiar corect,el aleargă cu drujba după vecini.Pornita.Politia locala,veni și vedi,dar nu vinci.Explica speriatilor din jur ca i doar un pom.S a repetat povestea și cu jumăt**e din următorul copac,după un timp.Aceeasi Police locala zice ca i afectat doar juma de copac,asa ca nu se pune.Iar drujba,chiar pornita,nu i chiar periculoasa,decât dacă te atinge.Nu e o glumă.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272