REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

A cumpărat dintr-o farmacie un produs pentru copii EXPIRAT de 6 luni!

A cumpărat dintr-o farmacie un produs pentru copii EXPIRAT de 6 luni!

Replica API 30 august 2016 | 00:00 1118

Atentat la sănătatea populaţiei!

Atentat la sănătatea populaţiei!

Incredibil ceea ce a păţit o mămică din oraşul Constanţa. Femeia a mers la una din farmaciile MINIFARM din oraş pentru a cumpăra un produs pentru colici, însă, a avut o mare surpriză. În momentul în care a ajuns acasă şi s-a uitat la termenul de valabilitate a descoperit că respectivul produs era expirat de aproximativ 6 luni. Iată ce povesteşte mămica: „Mămici uitaţi-vă mereu la termenul de garanţie. Am luat 2 cutii de Alinan de la MINIFARM şi sunt expirate din februarie! Este imposibil asa ceva, dacă erau de o lună mai ziceai, e o greşeală, dar expirate de 6 luni? Dacă eram analfabetă şi nu ştiam să citesc? Dădeam copilului ceva expirat dintr-o farmacie cu nume în care toţi ar trebui să avem încredere!” a spus acesta. Contactaţi de „Replica”, reprezentanţii farmaciei au afirmat că este posibil să fie o greşeală de verificare şi că toate produsele se verifica o dată pe lună.

Mare atenţie când cumpăraţi medicamente, deoarece ele vă pot îmbolnavi şi mai tare!

Amintim că la începutul lunii august, un constănţean a sesizat cotidianul „Replica”, susţinând că a cumpărat din farmacia „Blue Farma Plus” un medicament expirat pe data de 1.07 a.c. Contactaţi de „Replica”, reprezentanţii „Blue Farma Plus” ne-au declarat că sunt sceptici în privinţa acestui caz, fiind prima dată când li se întamplă ca un client să reclame un medicament expirat, cumpărat de la ei din farmacie: „Vom verifica şi noi dacă medicamentul a fost cumpărat de la noi, în domeniul acesta este o competiţie mare şi oricine poate spune orice”. Medicamentul suspect este „Refflor Forte”, recomandat în echilibrarea tulburărilor de tranzit intestinal, precum constipaţia sau diareea, în calmarea simptomelor sindromului de colon iritabil şi în refacerea florei intestinale.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
În ziua de 15.01.2023, am întrebat la Minifarm de la abator dacă au Lagosa de 50 pastile și Magnerot de 50 ,iar la răspunsul afirmativ am comandat, dar ajungând acasă am văzut că mi sa dat Lagosa de 25 și Magnerot de 100. Rușine asistentei!!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108