REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Băsescu, noi dezvăluiri: “Eu nu mai am dreptul să tac”

Băsescu, noi dezvăluiri: “Eu nu mai am dreptul să tac”

Replica API 15 aprilie 2017 | 00:10 572

Traian Băsescu promite noi dezvăluiri. "Eu mi-am asumat să nu mai fiu un om politic angajat de partea unui partid. PMP poate să facă ce vrea. Eu nu mai am dreptul să tac. Nu mai sunt preşedinte să îmi apăr statul. Eu sunt un politician care nu mai vreau funcţii. Sunt obligat să spun ce văd şi ce înţeleg. Suntem într-un punct extrem de complicat", a spus senatorul.

Şi asta nu e tot. Băsescu a devoalat lucruri incredibile în direct la România TV. Fostul preşedinte 'l-a distrus' pur şi simplu pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Băsescu e total nemulţumit de concluziile raportului lui Tudorel Toader în privinţa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi şi a procurorului general, Augustin Lazăr.

Citeşte şi: Klaus Iohannis poate juca ROL - CHEIE pentru Sebastian Ghiță: Ce spune Traian Băsescu, potrivit stiripesurse.ro

"Eu am fost la Cotroceni şi am creat sistemul. Un sistem în care statul să nu mai fie umilit. După ce a prins putere, sistemul a crezut că poate umili el. S-a crezut stăpânul României. Tudorel Toader a servit sistemul prin propunerile de schimbări de coduri. Asta a făcut", a mai afirmat Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe astia din localitatea Mangalia care vand moarte; "Droguri" nu ii vede nimenii? BURUIANA FLORIN , si Mustafa Tanior , vand la copii la scolii si liceu drogurii nu ii mai vede nimenii? Nu mai prezinta pericol public? Avem.copii la scoli ne trmem ! Va rog sa facetii ceva asta daca nu sunt protejatii vostrii!
0
0
spurcata natie de om,,,
7
1
Sunt disperati rau astia!Sunt care pe care cu Kovesi,nu ca ar fi si ea vreo sfanta,si daca invinge Laura Codruta ii baga pe multi la bulau.Miza este mare,l-au scos din barlog si pe Ghita,cine stie cu ce poezie invatata dinainte mai vine si asta!Ce i-au promis lui Ghita,oare tot ce i-au promis si lui Haysam,ca nu se atinge nimeni de el?Sobolanul ala de Videanu prin ce cotlon se ascunde,cum ii spunea el lui Hrebenciuc la alegerile din 2009,,mai Viorica,ia nu mai numara mai"?De Pasti mielul sacrificat se vede ca e Ghita!
8
2
Golanul asta, care s-a folosit de Boc ca de-o marioneta ca sa-si faca manevrele, acum este atat de nesimtit incat mananca cacat despre toti. Mai putin despre putoarea de Udrea, de cretinul de fra'su care s-a porcit cu toti tiganii, de Videanu sau de expiratul de print raspopit care cerseste padurile tatii. Nu sune nimic nici de oanarama de fisa, o agramata si o" vedeta" mondena platita de Luxten cu o gramada de bani si de notara lu'peste, o mediocra care a parafat tranzactii de sute de mii de euro. O javra care a distrus tara asta, secatura!
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108