REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ca-n târgul de vite! O minoră era scoasă la PRODUS în Năvodari, din poartă în poartă!

Ca-n târgul de vite! O minoră era scoasă la PRODUS în Năvodari, din poartă în poartă!

Replica API 30 noiembrie 2016 | 00:00 386

Un jandarm s-a prins de tărăşenie

Un jandarm s-a prins de tărăşenie

Că minorii care provin din familii dezorganizate au toate șansele de a o apuca pe căi greșite deja este bine știut, la bază stând toate cazurile de infracțiuni comise de către cei care nu au împlinit vârsta majoratului. Însă, când vine vorba despre fete, aici există și posibilitatea ca ele să fie racolate și puse să se prostitueze. Ademenite cu promisiuni tentante, fetele pică în capcană, conștientizând acest lucru, probabil, mai târziu. Acesta este și cazul unei fete din Năvodari, care era scoasă la produs, din poartă în poartă, doar pentru a avea o masă caldă și unde dormi. Cea care a pus-o să se prostitueze a fost deja condamnată în baza unui acord de recunoaștere.

Constantina Băloiu, fostă Bâgu, a fost condamnată la 2 ani și 8 luni cu suspendare în baza unui acord de recunoaștere. În plus, aceasta trebuie să-i plătească victimei, adică Mădălinei Georgiana M. suma de 10.000 lei reprezentând despăgubiri civile. Decizia a rămas definitivă întrucât inculpata nu a mai depus apel. Potrivit datelor din anchetă, polițiștii au fost sesizați de către un jandarm cu privire la faptul că o minoră de 14 ani (pe care o legitimase în urmă cu ceva timp) este pusă să se prostitueze într-un apartament din Năvodari.

Suspiciunile acestuia erau bazate pe faptul că în respectivul imobil intrau mereu bărbați sau copila era dusă la alte domicilii. În fapt, din rechizitoriu reiese că inculpata Constantina Bâgu o lua pe fată și mergea cu ea din poartă în poartă pentru a racola clienți. Partida costa între 30 și 50 de lei. Pe timpul urmăririi penale, inculpata nu a recunoscut nimic, ea spunând că minora dormea în scară alături de o altă fată și că o mai lua seara în casă pentru că îi era milă, dar în nici un caz nu o punea să se prostitueze.

Cert este că minora plecase de acasă și dormea pe unde apuca: parcuri, scări de bloc, oamenii legii ajungând la concluzia că, practic, nu a fost forțată și că era și ea de acord doar pentru a avea unde dormi și ce mânca. Astfel, potrivit unui martor, acesta s-a trezit la ușă, de mai multe ori, cu o femeie care s-a prezentat a fi Constantina, care era însoțită de o minoră.

"Țin minte că era mai rece afară, într-o seară, în timp ce eram pe la poartă, a venit o femeie care s-a recomandat cu numele Constantina și care era însoțită de o tânără. Mi-a propus să întrețin acte sexuale cu acea tânără în schimbul sumei de 30 lei. Mi-a spus că fata avea 18 ani. Eu am refuzat și le-a spus că sunt obosit, iar după această scurtă discuție cele două au plecat. După vreo săptămână am auzit soneria și m-am deplasat la poartă unde am constatat că se afla acea femeie cu numele Constantina care era însoțită de aceeași tânără.

Mi-a propus din nou să întrețin acte sexuale cu acea tânără în schimbul sumei de 30 lei. Eu i-am dat suma de 30 de lei și m-am înțeles cu aceasta să vină după o oră să o ia pe acea tânără. Am intrat în casă, iar după ce am mai băut un pahar de vin m-am întins pe pat. Acea tânără mi-a spus că se numește Mădălina. Declar că eu am adormit și nu îmi amintesc ce s-a mai întâmplat. Când m-am trezit acea tânără nu mai era în casă. Declar că nu am întreținut acte sexuale cu acea tânără. Nu știam că are vârsta de 14 ani, aceasta mi-a spus că are 18 ani.

Mai precizez că atunci când a rămas la locuința mea acea tânără eu eram sub influența băuturilor alcoolice întrucât mai băusem vin. Acea tânără era tunsă scurt, avea părul între blond și șaten”, a spus el. În plus, se pare că inculpata Constantina Bâgu ar fi fost influențată de către concubinul ei, A.M., care a fost condamnat, în trecut, pentru tâlhărie. Pe parcursul anchetei, inculpata și-a schimbat declarațiile și a recunoscut că a pus-o pe Mădălina să se prostitueze, după care a ales că încheie un acord de recunoaștere.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108