REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Colonelul Ion Vlăduţ, noul şef al ISU Dobrogea: „Nu ştiu dacă o să particip la concurs”

Colonelul Ion Vlăduţ, noul şef al ISU Dobrogea: „Nu ştiu dacă o să particip la concurs”

Replica API 7 iulie 2015 | 22:13 1855

Acuzat de hărţuire sexuală, discriminare pe criterii religioase şi abuz în serviciu

Acuzat de hărţuire sexuală, discriminare pe criterii religioase şi abuz în serviciu

Ion Vlăduţ

Începând de luni, 6 iulie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea are un nou şef, în persoana lt.col. Ion Vlăduţ. Acesta îl înlocuieşte pe colonelul Gheorghe Constantin căruia, se pare, i-a expirat împuternicirea. Numirea lui Vlăduţ nu este bătută în cuie, şi asta pentru că, în viitorul apropiat, Inspectoratul General va împuternici o altă persoană la conducerea ISU, până la organizarea concursului.

„Asigur interimatul până se va numi o altă persoană. Vreau să păstrez nivelul Inspectoratului de pregătire şi intervenţie aşa cum a fost până acum şi, de ce nu, să-l îmbunătăţesc. O să ne facem treaba în continuare”, a declarat inspectorul interimar. Reamintim că Gheorghe Constantin, care va reveni la Inspectoratul General, l-a înlocuit pe Viorel Jianu, după ce a fost demis de Victor Ponta în urma tragediei aviatice de pe Lacul Siutghiol petrecută la sfârşitul anului trecut.

Precizăm că Ion Vlăduţ a mai intrat, recent, în atenţia publică, după ce a fost acuzat de hărţuire sexuală, discriminare pe criterii religioase şi de abuz în serviciu. Întrebat dacă intenţionează la participe la concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al ISU Dobrogea, acesta a răspuns: „Nu ştiu dacă o să particip la concurs, nu m-am gândit, este prematur să mă gândesc la acest aspect“.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108