REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Eugen Tănăsescu, preot:

Eugen Tănăsescu, preot:

Replica API 28 ianuarie 2017 | 00:00 259

Aud că există "ortodoxie cuantică". Mda, şi mămăliga cuantică e la fel...”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stai jos ai nota 1 si aia ptr ca mai jos nu se poate, 1 fiind din oficiu la rapsunsul pe care l-ai dat. Ce are a face religia cu stiinta? TOTUL!
0
0
Sa crapi ratat bandit si javra ordinara ucenic al pidosnicului Spagovean si ratat Tanasescul babuin idiot ! Masa-i curva !
0
0
ce are stiinta cu religia? raspuns: nimic.
1
1
Si tu sergiule cu s mic bineineteles, tu care ai aparteneta la inteligenta fina, tu sergiule intelegi existentialismul fara doar si poate te vad un geniu cultural stiintific religios un tip foarte bogat cu duhul care nu intelege un fapt elementar anume ca religia e un business extrem de profitabil si tipul din imagine eugen cu e mic doar trage niste ponoase, acum sper sa nu incepi cu termeni gen blasfemie sau ateu, tanasescule eu iti urez spor la incasat dar incasari fiscalizate, Doamne Ajuta!
5
1
In primul rand comentacilor,voi habar nu aveti ce inseamna cultura generala primara,de unde sa intelegeti macar la suprafata ramuri ale stiintelor si religiei? Pacat de voi dar pe undeva e si bine ,pentru ca de fapt cei mai fericiti oameni sunt cei ca voi,adica prostii. Ironia si autoironia este apanajul celor destepti,nu aveti cum s-o intelegeti,dar nu-i bai... Fericiti cei saraci cu duhul........
1
5
Ce,cauta,asta,in,ortodoxie......?sa,mearga,in,domeniul,lovitilor,de,maciuca,in,cap
4
0
Prostia cuantica este aceea care porneste de la celula si atinge iremediabil intregul . Aceasta prostie ii afecteaza pe popalai si calugari , ca tot se puiesc intre ei pidosnic si irational . Tanasescul , coleg de clasa cu condamnatul Macarie pentru infectarea cu SIDA a mai multor clienti , merge in sensul raspandirii virusului prostiei in cetate si in lume ... Sictir boschet !
3
1
E ceva asa ca sfintenia sfanta, ca mantuiala mantuirii etc Dupa cum vad si mamaliga va intra n calculul duhovniciei precum apa di la aghiazma Vrednic este
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108