REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Indivizii care au sechestrat un călugăr, daţi în urmărire naţională!

Indivizii care au sechestrat un călugăr, daţi în urmărire naţională!

Replica API 16 mai 2017 | 00:00 342

Recidivişti

Recidivişti

sursa foto heraldsun.com.au

Indivizii care au participat la jaful de la Schitul Sfânta Treime şi care au legat şi lovit un călugăr, au fost daţi în urmărire naţională. Ambii sunt din Nazarcea şi sunt recidivişti. În fapt, Sorin Clinci şi Ionel Pisică au fost arestaţi în lipsă, fiind căutaţi de anchetatori. Aceştia sunt complicii lui Gigi Marian Voiculescu, care fost prins şi arestat pentru 30 de zile.

Schitul Sfânta Treime, care aparţine de Arhiepiscopia Tomisului, este situat în extravilanul municipiului Constanţa, la un kilometru în plin câmp în zona de N-E a zonei industriale, începând de la piciorul podului Constanţa - Cumpăna. Victima, care este călugăr, se afla acolo. Ea este din Ialomiţa, dar stă la schit, chiar dacă este în construcţie, având pusă la dispoziţie o baracă. Un fel de om bun la toate, având în vedere că el asigura şi paza locului.

Însă, într-o noapte din februarie, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. În jurul orei 22.00, trei indivizi au dat buzna peste călugăr, l-au lovit, legat şi apoi au furat două telefoane mobile şi nişte documente. Astfel, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracţiuni de tâlhărie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, l-au depistat pe Gigi Marian Voiculescu, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Poarta Albă, bănuit de comiterea faptei.

„Astfel, la data de 05.02.2017, tânărul în cauză, ajutat de doi complici, i-ar fi sustras, prin violenţă, unui bărbat din Constanţa, două telefoane mobile şi alte bunuri”, potrivit anchetatorilor. Prejudiciul de aproximativ 550 de lei a fost recuperat în proporţie de 50% şi predat persoanei vătămate. Ulterior au fost arestaţi în lipsă şi complicii, fiind daţi în urmărire naţională.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Calugarului , prieten cu Spagoveanul si Tanasescul , asa ii placea : sa fie legat ! Apoi , lucra cu cei trei complici ...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108