REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Și-a rupt BMW-ul după ce a demarat în trombă, în Km 4-5

Și-a rupt BMW-ul după ce a demarat în trombă, în Km 4-5

Replica API 26 mai 2017 | 11:00 804

Șoferița nu avea permis!

Șoferița nu avea permis!

Accident spectaculos în zona Km 4-5 din municipiul Constanța! Joi noapte, 25 mai, aproape de miezul nopții, două autoturisme au intrat în coliziune, lăsând un peisaj de nedescris! Ulterior s-a stabilit că șoferul vinovat, fiind vorba despre o femeie, nu avea permis de conducere!

Mai exact, un autoturism marca BMW, cu numere de Bulgaria, venea cu viteză pe strada Liliacului, dinspre piață. Potrivit martorilor, șoferul avea viteză mare și se dădea în spectacol pe șosea, încercând să evite limitatoarele de viteză, aflate în apropierea trecerii de pietoni de lângă Școala nr. 37. Acesta a încercat să evite un astfel de limitator, dar a pierdut controlul volanului și a început să se învârtă. Un alt autoturism, marca Volkswagen Polo, condus de o femeie, venea din sens opus pe strada Liliacului. Martorii precizează că șoferița s-a speriat și a tras tare stânga de volan pentru a evita BMW-ul. În acel moment, autoturismul BMW a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen pe partea dreaptă, cel din urmă ricoșând în altă mașină, parcată pe trotuar. Din fericire, nu s-a soldat cu victime.

Ulterior, s-a stabilit că Alina Anton, în vârstă de 24 de ani, este cea care a condus un autoturism, pe strada Prelungirea Liliacului din Constanța, și, surprinză!, fnu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule! În cauză a fost întocmit dosar penal.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie la fraeri
0
0
de foame suunt astia daca le bagi un sobolan in burta moare de foame lesinatii pwlii belite fac keta pt o cafea
4
1
Ar trebui ca cineva doar sa filmeze intersectia din piata unde toti cocalari care asi parcheaza masinile in lizing si nu se mai supoarta dupa ce se unfla cu naposin si blocheaza intersectia si se c...a pe ei de nu se mai suporta si daca ai scanezi nau 50 euro in buzunar si stau cu chirie si daca le dai buletinul nu stie cum ai cheama ati spune porecla ca numele pauza
13
1
tot km 5 au droguri si femei la produs alde druga manuta grigorenco vira si compania niste nespalati si rupti iin kur defoame fara o kifla in stomak
4
0
Sictir ...
3
0
Cocalari cu permis valabil in tiganie
3
0
Atentie cocalari manelisti cu BMW, a aparut monovolumul cu 7 locuri caci poate deveniti familisti cu vre-o zdreanta manelista si este pacat ca BMW pe Romania sa piarda asa o piata.
4
0
Pff si in alte cazuri mor copii nevinovati in accidente si rebutul asta scapa.
4
0
pana si titlul e gresit : a rupt masina unui bulgar , nu a lui....
4
0
Un tigan cu cazan BMW cu numere de Bulgaria
13
0
Vasile grigorenco are femei la produs si vinde droguri
8
0
Km 4-5 a ramas singurul cartier din oras,unde cocalarii -interlopi fac legea in cartier.Cei de la sectia 5 ,sunt cumparati de Bogdan Druga,cel care vinde droguri si are femei la produs.Un cartier plin de borfasi,ca iti este frica sa umbli,si nimeni nu ia nici o masura.Dovada este si ceea ce s-a intamplat cu cocalaru ala.Daca era politia pe strada nu facea asa ceva.
16
3
Sectia 5 absenta total din zona.La piata este o gasca de borfasi agresivi care fac porcariile astea si agreseaza oamenii din cartier
20
3
Cocalar plus BMW egal combinatie fatala!!
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920