REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Spellground: cel mai mare festival de muzică are loc pe litoral

Spellground: cel mai mare festival de muzică are loc pe litoral

Replica API 29 iunie 2016 | 01:07 238

Premieră

Premieră

Festivalul Spellground debutează la Constanţa! Va fi cel mai mare festival de muzică din oraş şi va aduce pe scenă nume sonore din muzica rock. Festivalul va avea loc în perioada 12-14 august, iar 17 artişti internaţionali şi 44 români vor urca pe trei scene. Două scene vor fi amplasate în faţa Universităţii Ovidius şi una pe plaja din Mamaia Nord ce va găzdui turiştii care vin la festival. Pentru ca acest festival să aibă loc a fost necesară implicarea primăriei Constanţa şi a Universităţii Ovidius. În cadrul unei conferinţe de presă, atât primarul Decebal Făgădău, cât şi rectorul universităţii, Sorin Rugină, s-au declarat foarte încântaţi de acest festival.

„Sunt bucuros că suntem parteneri într-un astfel de proiect. Acest proiect este adresat în principal tinerior deoarece, după cum bine ştiţi universitatea trăieşte prin tineri şi ne bucurăm că acest festival ne dă posibilitatea de a ne afirma ca un pol cultural. Studenţii vor avea posibilitatea de a participa atât la concerte cât şi în pregătirea festivalului prin acţiuni de voluntariat”, a afirmat Sorin Rugină. Şi primarul a afirmat că acest festival este unul cultural care va aduce un beneficiu de imagine enorm oraşului Constanţa. „Un prim festival de renume internaţional vine la Constanţa, o dată pentru a creşte el, doi, pentru a creşte oraşul. Aceste evenimente se înscriu într-o linie pe care vrem să o dăm oraşului nostru. Sunt bucuros că avem parte de aceste festival”, a declarat Decebal Făgădău. Spellground Festival promite zeci de ore de muzică live, activităţi artistice şi culturale, distractie, toate în aer liber. Organizatorii evenimentului promit o experienţă fără precedent pe litoral. Biletele au fost puse în vânzare şi sunt disponibile în reţeaua Eventim şi Bilete.ro, la preţul de 130 lei/zi sau abonamente la preţul de 295 lei/toate cele trei zile. În cazul în care spectatorii vor să cumpere bilete direct de la ghişeul amenajat în acest sens în zona evenimentelui, vor scoate din buzunar 185 de lei. Pentru bilete gratis, puteţi participa la turneele de fotbal, baschet şi sporturi nautice ce vor fi organizate la Baza Sportivă a Universităţii Ovidius. Pe toată perioada festivalului, poţi face picnic în Parcul Tăbăcărie, unde va fi amenajat şi un cinematograf în aer liber şi locuri de joacă pentru copii. Turişii pot cumpăra bilete la festival cu cazare inclusă, fie în camping, fie la diverse hoteluri.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920