REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Stela Halichidis şi Sorin Rugină, printre persoanele date în judecată de Spitalul de Boli Infecţioase

Stela Halichidis şi Sorin Rugină, printre persoanele date în judecată de Spitalul de Boli Infecţioase

Replica API 9 decembrie 2016 | 00:26 1726

Surpriză! Mai multe persoane au fost date în judecată de Spitalul de Boli Infecţioase Constanţă. Printre acestea se numără Sorin Rugină, rectorul Universităţii „Ovidius”, Stela Halichidis, managerul unităţii medicale, Elena Dumea, şef de secţie, dar şi Cambrea Simona Claudia cea care ocupă postul de director medical. Două dosare au fost înregistrate pe Tribunalul Constanţa la data de 5 decembrie a.c. Acestea au ca obiect acţiune în răspundere patrimonială, iar reclamant este Spitalul de Boli Infecţioase şi pârâţi sunt cei patru menţionaţi mai sus. Contactată telefonic, Stela Halichidis nu a dorit să ofere detalii despre caz. Pe cealaltă parte, rectorul Universităţii „Ovidius” a precizat că ar fi vorba de nişte sume de bani destul de însemnate. „Bănuiesc că este vorba despre un raport al Curţii de Conturi despre care nu avem cunoştinţă în care, probabil, că s-au constatat nişte plăţi simultane vizavi de concediile de pe facultate şi cele de pe spital. Este o chestiunevdespre care trebuie să ne lămurim. Nu am primit nimic deocamdată. Probabil este vorba de o perioadă mai lungă şi o sumă mai mare dacă s-a ajuns în instanţă”, a precizat Sorin Rugină. Deocamdată, nu a fost stabilit primul termen.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest mizerabil Rugina NU trebuia sa puna piciorul niciodata in orasul Cta, trebuia sa ramana la originile lui, ar trebui sa plateasca si pentru ca a avut Tupeul sa intre in oras, a facut Rau orasului, orasul Cta a avut si oameni de valoare dedicati orasului, asta nu trebuia sa aiba dreptul la nimic. Si dupa un tigan vine altul, madam Stela machidoanca, din clanul care a intors orasul pe dos dupa revolutie. Coopereaza perfect. Ar fi cazul sa fie trimisi acolo unde trebuie.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108