REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un individ din Mangalia, PERICOL pe şosele! Conduce BEAT şi FĂRĂ PERMIS

Un individ din Mangalia, PERICOL pe şosele! Conduce BEAT şi FĂRĂ PERMIS

Replica API 8 iunie 2017 | 00:00 367

Adrian Mitrana a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice, dar și cu permisul suspendat. Astfel, individul s-a ales cu încă un dosar penal și a fost arestat pentru 30 de zile.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni la regimul rutier, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia l-au reținut, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, pe Adrian Mitrana, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Mangalia, bănuit de comiterea faptelor. Astfel, la data de 4.06.2017, ora 00.50, bărbatul în cauză ar fi condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Ștefan cel Mare din Mangalia, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Precizăm că el a mai fost prins la volan când se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind și motivul pentru care a rămas fără permis. Bărbatul a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța și apoi prezentat Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă. Menționăm că el a fost implicat și în scandaluri. Spre exemplu, în 2005, a luat parte la o tentativă de omor.

A băut cu niște amici într-un bar, după care au mers acasă la unul dintre ei, respectiv la Valentin Bighiu. Acolo, Bighiu a început să se certe cu Constantin Silvestru, cel din urmă vrând să plece, numai că gazda a pus mâna pe un cuțit și i-a aplicat mai multe lovituri. Victima a ajuns la spital, iar medicii au stabilit că i-a fost pusă viața în pericol.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
atat timp cat toti alesii nostri incepand cu pres. si cei din parlament fac ce vor ei, as maresc salariile fiind platiti din banii nostri iar noi am ajuns muritori de foame, noi cei ce muncim si nu vor EI sa ne plateasca corect doar ca sa-si bata joc de noi : VA SPUN CINSTIT MERITA SA NE FACEM SI NOI DE CAP SI SA FACEM CEEIA CE CREDEM SI ATAT !
2
0
LA PUSCARIE 10 ANI.
1
1
Cipriane tot frustrat esti?
1
1
Pai daca conduce beat si este pericol de ce nu se iau masurile legale ce se impun? Parca legea spune ca daca exista suspiciuni rezonabile se incepe urmarirea penala! Sau este vreun acolit al cuiva?
4
0
pe ala cu bmw ul seria 6 fara numar pe fata cand il vede? astea s legi? sau se aplica dupa bunul lor plac si dupa relatii si interventii?
5
2
Pai si de ce i se da posibilitatea sa se simta in largul lui,sa aiba resurse interioare pentru comportamentul mizer? Altii,pentru fapte mult mai putin grave sunt calcati pe cap.
2
1
la Costinesti se circula fara probleme beat la volan incepand de la comandant ,primar si apropiatii lor cu care se cinstesc la fostul abator a primarului Batariga,Avramescu,fratii Balan,Mugurel primarul 23August,Radu Cristian primarul Mangaliei.Dupa ce servesc masa de pranz si pun tara la cale cinstesc victoria gandurilor negre dupa care fiecare pleaca la casele lor in stare de ebrietate.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614