REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

VIDEO. Mămica BEBELUȘULUI MORT după nașterea de la Spitalul ISIS, în stare GRAVĂ. Ce spune conducerea Spitalului Județean Constanța

VIDEO. Mămica BEBELUȘULUI MORT după nașterea de la Spitalul ISIS, în stare GRAVĂ. Ce spune conducerea Spitalului Județean Constanța

Replica API 31 iulie 2018 | 00:15 1764

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța, respectiv directorul medical, dr. Bogdan Obadă, afirmă că în prezent se depun eforturi pentru salvarea vieții mămicii care, săptămâna trecută, a născut la Spitalul Privat Isis din Constanța și al cărui bebeluș a murit. Potrivit reprezentantului spitalului, copilașul a fost transferat de la Isis într-o stare foarte gravă și nu a mai putut fi salvat.

Spitalul Privat Isis este din nou în atenția opiniei publice după ce un bebeluș a murit, la puțin timp după naștere, iar mămica lui este în stare gravă, internată la Spitalul Județean Constanța.

„Săptămâna trecută, joi 26 iulie a.c., a fost adus un bebeluș în urgență în stare critică, după o naștere prin cezariană la o clinică privată, care a fost internat în secția de terapie intensivă nou născuți. Bebelușul avea scor APGAR 1, deci în stare foarte foarte gravă. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor și a întregii echipe medicale, bebelușul a decedat ieri. (duminică, 29 iulie a.c.) La scurt timp, în cursul zilei de joi a fost adusă și mama lui, la fel în stare gravă și a fost internată în secția de terapie intensivă. Se fac eforturi susținute pentru salvarea vieții ei. Este o ușoară ameliorare a constantelor vitale, dar vă repet, este în continuare în stare critică”, a declarat, luni, 30 iulie a.c., dr. Bogdan Obadă, directorul medical SCJU Constanța.

Femeia este din București, este preoteasă și mai are doi copii acasă. A venit special la Constanța pentru a naște la Spitalul Isis, după cum susținea chiar ea, în urmă cu aproximativ o lună, pe o rețea de socializare.

Joi, 26 iulie a.c., femeia a ajuns la Spitalul Isis pentru o naștere naturală. Potrivit informațiilor vehiculate pe o rețea de socializare, a fost vorba despre o naștere naturală după cezariană. Mămica a avut un travaliu lung, în timpul căruia i-a scăzut foarte mult tensiunea, moment în care cadrele medicale au luat decizia realizării de urgență a unei operații de cezariană. Se pare că femeia ar fi suferit, în timpul nașterii naturale, o ruptură de uter.

În timpul cezarianei, starea femeii s-a înrăutățit. La fel și starea bebelușului, drept pentru care, având în vedere că unitatea privată nu dispune de secție de terapie intensivă, s-a luat decizia tranferării celor doi la Spitalul Județean Constanța.

F.B.

Citește și: ÎNCĂ O DRAMĂ! Mămică şi bebeluş, transferaţi de la ISIS la Spitalul Judeţean ÎN STARE GRAVĂ!

Ministrul Sănătăţii a dispus o ANCHETĂ în cazul bebeluşului decedat la Constanţa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA MA CAC PE LINGURA MATI DE OCHELARIST.MOLUSCA AIA DE GRASA II PITIT FIMIARSCIRBA DE FATA LUI
3
1
Si eu am o nastere normala dupa o cezariana totul a decurs normal ..deci se poate...doamna cred k a avut probleme
2
2
ISIS este o cocina condusa de arabi. Euromaterna rulzzz.
6
3
Cate astfel de cazuri au fost numai in ultimul an.
6
0
Asta nu am inteles mereu de ce dai o gramada de bani?ca la o asfel de urgenta sa ajungi la spitalul judetean unde nu se mai uita nimeni la tine ca vii de la isis ......
5
0
Nu mai vorbiti aiurea. Nu cred ca a nascut la privat de snoaba sau ce ati mai acuzat voi. Si-a dosrit si a incercat sa nasca natural, asa cum au nascut o gramada de mamici dupa 1 sau 2 cezariene. Acest lucru nu este posibil la un spital de stat, de aceea a mers la privat unde se incurajeaza nasterea naturala chiar si dupa cezariana. In cazul ei au aparut complicatii din pacate. Dar sa nu uita ca sunt multe cazuri in care apar complicatii si la nasteri naturale sau chiar si la nasteri prin cezariana
4
12
Pai cine o pune sa nasca natural dupa doua operatii cezariene. Este prostia ei. Sigur a semnat consimtamantul in care isi asuma riscul, fara acordul medicului.
12
5
Ai terapie intensiva ? Poti face interventii. Nu ai terapie intensiva ? Poti face doar consultatii. E atat de simplu. Sau ar trebui sa fie. Nu inteleg de ce nu exista un asa articol in legea pentru sistemul de sanatate. Joaca asta "de-a doctorul" ar trebui oprita
15
3
AR TREBUI INCHIS ACEST SPITAL CARE ARE CEVA VICTIME LA ACTIV !
15
2
sunt curios cum arata fata ta, ca la inteligenta mi-am cam dat seama deja
6
0
Am 3 nasteri prin cezariana la spitalul Isis,si am fost ok atat eu cat si copilu la fiecare nastere,normal dupa cezariana si medicul te indruma sa nu nasti natural deoarece exista riscul de ruptura de uter,pe mine ma avertizat dr.mea si impreuna cu ea am ales mereu cezariana si sunt ok.depinde si de medic si de pacienta cum e bebele inainte de nastere,mie mi-au facut eco si tot felul de teste inainte sa nasc cezariana,acu se mai intampla si cazuri nefericite.pacat de bebelus.Dumnezeu sa-l odihneasca!
12
2
Am 2 nasteri naturale la spitalul din Medgidia...va spun sincer nici degeaba daca mi se oferea nu nasteam la privat...nu vreau sa jignesc pe nimeni...dar nasterea la privat este o fita....sa dau 6000 lei pentru a naste cand banii aia ii pot folosi ptr altceva in favoarea copilului...este alegerea fiecarei femei sa nasca unde vrea...
23
7
Pentru BOUL care a lasat comentarul "terapie intensiva": nu toata lumea e la fel de cretina ca tine si ca altii sa semnati petitia Fara Penali. E o minciuna continua a parditelor politice. Tara asta e vanduta de mult iar noi suntem cetateni doar in acte cu drepturile constranse. Crezi ca petitia asta daca va fi semnata de toata tara o sa se intample ceva ??? Boule sau mai bine inconstientule!
14
17
Dar cu prostu sa nu te pui pentru ca are mintea odihnita si te mai bate si cu experienta. Comunistilor se vede ca nu ati trecut prin spitale de stat te dici cu una si pleci cu alta ... asta daca mai apuci sa pleci in rest fiecare face ce vrea.
8
9
mai ducetiva machidoancelor la privat sa va aratati voi fala, ca cine mai e ca voi, putorilor, pacat de copilasul ala , nu a avut nici o vina.
18
11
Hai frate,vechea poveste...a devenit obisnuinta treburile astea la ISIS.
15
3
Sper din tot sufletul ca acei medici care au operat-o sa plateasca pentru ceea ce au facut, iar acest OM minunat sa se faca bine. Nu a gresit cu nimic, decat ca, a urmat sfatul medicului, spunandu-I ca se poate naste fara probleme pe cale naturala.
12
2
Si eu am vrut sa nasc la ISIS, dar cand am aflat ca la o urgenta ma transfera la spitalul judetean, am renuntat sa mai merg la privat. Mi-am dat seama ca nu e indicat sa mergi la privat. Mamelor, nu mergeti la privat, nu riscati.
25
4
Asta e trendul in Romania, sa nasti la spital privat, platesc in rate, dar nu se lasa..daca nu au sectie de terapie intensiva, de ce risca aceste mamici?din pur snobism specific romanilor..sper sa isi revina, biata femeie, insa, poate e un semnal de alarma ptr celelalte snoabe, care fac orice sa nasca la privat, ca sa salveze aparente..eu am nascut la stat si am fost norocoasa, caci, daca eram la privat, eram moarta si uitata de mult, la cate probleme am avut. Sa se aboleasca si in Romania sistemul.asta de spaga la dr, este inuman la 120de milioane salariu', sa mai dai spaga..
24
9
De ce nu spuneti numele medicului. Cat de nul poti sa fii sa nu poti sa convingi pacienta ca dupa doua sarcini este pericol de 99% sa nasca natural . Nu putea sa-i faca operatia de la bun inceput fara sa-i prelungeasca travaliu mamei, fortandu-se sa nasca natural dupa doua cezariane, pana cand copilului din lipsa de oxigen sa-i scada functiile vitale mai tragic producandu_se ruptura de uter mamei, deci o hemoragie imensa. Undei logica, undei medicul operativ cu decizii corecte?
24
2
a pornit genocidul impotriva crestinilor romani. Nu numai ca ii omoara, dar au reusit performanta sa-i faca pe romani sa plateasca ca sa fie macelariti de ISIS.
15
14
pt astia care vb aiurea. nu exista terapie intensiva la isis din cauza sistemului psdist de kkt, care nu le da voie celor ca isis sa aibe si terapie intensiva. e un cerc vicios caracteristic vremurilor in care traim.doar ganditi-va ca daca s-ar da aprobari de genul atunci spitalele de stat vor ramane fara doctori la terapie intensiva, marea majoritate vor pleca la particular. asa ca in loc sa comentezi ca boul fara sa fi informat mai bine pui mana pe un pix si semnezi si tu farapenali daca nu ai semnat inca, asta fiind deocamdata numai un mic pas sa facem ceva cu tara asta. muiepsd muiedragnea
19
21
alegeti sa nasteti la privat gandindu-va ca acolo e mai bine si uite ce se intampla, ca ajungeti tot la stat, nu era mai bine sa mergeti direct la stat?
39
13
se pare ca isis ul nu are terapie intensiva. sunt buni numai de luat bani. si ce daca crapa 100. banu sa vina. cum rahat sa salvezi viata unui om cand se pierde timpul pe drum iar oamenii mor intre spitale? ce minte de retard ai.
33
7
Imi poate spune si mie cineva cu ce medic a nascut ?
21
6
Se pare...se pare...se pare...repetat obsesiv..unde este informatia pe care o transmiteti ???Medicii de la Judetean acuza..ca de obicei.Unde este profesionalismul lor laudat??Daca sunt atat de profesionisti si utilati ,de ce nu au salvat bebelusul?
16
24
De ce se acorda autorizatie de functionare unor astfel de spitale daca nu au sectie de terapie intensiva?
57
10
Cum cine cine un slugoi PSD precum ii si menegerul nostru Catalin Grasa. Mai nou i-mi nonitorizeaza postarile in pag personala de fb.Fiinta regurgitabila si atiit.Ce sa ii faci nu toti sintem nemernici gen....vede in oglinda la cine fac referire.
31
8
cine mai e si papagalul asta
11
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272