REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

150 de mijloace de transport în comun ecologice vor înlocui flota de autobuze MAZ din Constanța

150 de mijloace de transport în comun ecologice vor înlocui flota de autobuze MAZ din Constanța

Replica API 7 iulie 2020 | 00:04 2862

CT BUS și Primăria Municipiului Constanța încep procedura premergătoare achiziției unui număr de 150 de mijloace de transport în comun ecologice, pentru înlocuirea flotei de autobuze MAZ.

Astfel, până pe data de 24 iulie 2020 are loc o primă consultare de piață pentru procedura de achiziție din cadrul proiectului: “Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin construcția unui nou depou și achiziția de mijloace de transport în comun ecologice, destinate transportului public.”

Scopul proiectului este achiziția de autobuze ecologice (CNG, CNG hibrid sau electrice) pentru înlocuirea celor 79 de autobuze MAZ care deservesc rutele existente, dar și pentru înființarea a încă 7 noi trasee.

De asemenea, în funcție de tipul de propulsie propus, se va lua în calcul amenajarea unei autobaze noi. CT BUS va investi semnificativ în infrastructura de încărcare. În cazul în care se va opta pentru o instalație electrică, va fi necesară instalarea a cel puțin 70 de stații duble de încărcare rapidă și lentă pentru autobuzele electrice. În cazul achiziționării de vehicule pe bază de CNG sau CNG hibrid, toate ofertele depuse vor conține obligatoriu și infrastructura de alimentare cu gaz.

Toate ofertele ce vor fi subscrise vor avea incluse pachete de mentenanță pe o perioadă de timp extinsă (4-8 ani).

Termenul până la care se transmit propunerile: 10 de zile calendaristice de la data publicării anunțului în SEAP / pe website-ul propriu (www.ctbus.ro).

Termenul până la care se va desfășura procesul de consultare: până la 90 de zile de la data expirării termenului limită de depunere a soluțiilor.

Soluțiile prezentate, opiniile, sugestiile și recomandările cu privire la aspectele supuse consultării vor fi transmise de către operatorii economici interesați numai prin mijloace electronice, la adresa de mail: achizitiipublice@ctbus.ro.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu Sper sa se Aduca Autobuzele Belarusiene Electrice de la Belkommunash din Minsk Belarus e Vecin cu Producatorul de Autobuze Belarusiene MAZ!
1
0
Ia sa cedem Fagabou, cumpara jeguri Turcesti, sau cumpara si el intr-un final autobuse Mercedes!
1
0
Bani aruncati pe experimente ! Tramvaiele si troleibuzele raman de departe cele mai economice si mai biologice mijloace de transport in toata lumea !In rest bani publici aruncati
5
0
sa dea drumu la AC, ca se moare de caldura in autobuze, ce masca sa mai porti
4
0
Fagadau number one
0
6
Numai turcesti sa fie. Altfel nu iese paraindaratul.
7
2
primare!!!!
0
6
Aveam un transport ecologic electrificat in oras, mentorul lui Fagadau zis Pastaie a distrus acest transpot si a adus din Belarus cosgiugele alea poluante fara aer conditionat.
18
4
Transportul in comun era electrificat acum 40 de ani. cu ce se lauda astia iti vine sa razi
15
3
Mwe la alegeri
13
9
Pana pe 24 Iulie se consulta piata. Asta inseamna ca autobuzele vin in perioada campaniei electorale. Ei tocmai pt smecheria asta, ca facem treaba doar in campania electorala, nu voi vota Fagadau.
23
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108