REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

28 de percheziții la contrabandiștii din Constanța; o persoană a fost arestată

28 de percheziții la contrabandiștii din Constanța; o persoană a fost arestată

Ana Maria LIPAN 30 octombrie 2023 | 09:36 4232

La data de 28 octombrie 2023, polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța - Biroul de Investigații Criminale au efectuat 28 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

28 de perchezitii la contrabandistii din Constanta; o persoana a fost arestatafoto cu rol ilustrativ

Perchezițiile au fost efectuate în județul Constanța, la locuințele a 26 de persoane care ar fi comercializat țigarete de contrabandă, precum și la sediile a două societăți comerciale administrate de către acestea. Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că persoanele respective ar fi comercializat astfel de produse, în perioada iulie - octombrie 2023.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 143.680 de țigarete de diferite mărci, 110.290 de lei și 18.880 de euro, cu privire la care există indicii că ar fi provenit din vânzarea țigaretelor de contrabandă. În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 28 octombrie a.c., polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 52 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

28 de perchezitii la contrabandistii din Constanta; o persoana a fost arestataimagini cu bunurile confiscate în urma perchezițiilor

La data de 29 octombrie a.c., acesta a fost prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă. De asemenea, instanța de judecată a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de alte două persoane, bănuite de comiterea aceleiași infracțiuni. 

28 de perchezitii la contrabandistii din Constanta; o persoana a fost arestataimagini cu bunurile confiscate în urma perchezițiilor

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La acțiune au participat și polițiști din cadrul  Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Locuiește pe strada biruinței împreună cu bunicii poarta neagra ,vinde droguri iarba și pastile îl cheamă Raul este pistruiat cu parul lung are 2 veri emy și lari,care distribuie pe constanta după ce culeg iarba plantata într-o duba alba,în grupul lor mai exista un băiat pe 35 de ani chel cu x5 n***u pe porecla Jonson care are pistol în mașină și macete și vinde și el în aceasta organizație,
0
0
TOCIA STELIN este lingaul procurorilor . Nu are nici un venit legal si nu este deranjat de autoritati
1
0
Operațiunea tocea +dodo(Dorin staicu)
0
0
Aceasta acțiune a fost sifonată de contrabandistul de TOCIA STELIAN. EL a făcut 16 ,ca sa-i mai scadă din pedeapsa care urmează să fie pronunțată definitivă .... Săptămâna trecută a scăpat de arest..ptr chestia asta.. EL le vindea lor țigări de contrabandă...și TOT EL,ia dat în primire...nenorocitul de TOCIA. Vom vedea sentința definitivă care va fii...ca are 8 ani.6 luni....vedem luna asta
4
0
28 de perchezitii, cel putin 30 de oameni implicati, p******r, lucratori DGIPI, Politie Transporturi, Politie Frontiera, nenumarate masini, pentru ce consumul asta de forte umane?Ca sa arestezi un individ?Mai degraba seamana a praf in ochi, ceata pentru turma, ori o reglare de conturi intre diverse grupari ce se afla sub aceeasi umbrela ori tutela.
7
1
Cand vedem perchezitii ? Sau aia sunt mana in mana cu gaborii si procurorii si ne facem ca nu observam .
6
0
Raportul de o persoana arestata la 28 de perchezitii te duc cu gandul ca ceva nu este in regula cu ancheta si urmarirea penala
6
1
S aa apucat nas de treaba.o sa mai vindeti nimic.ăla cînd vinde nu sa joaca.
3
0
Mai dar care sunt numele firmelor acuzate de contrabanda? Au protectie de la psd ori pnl de nu le dati numele, nu de alta dar sa stim si noi cine ne fura banii.
6
0
Gabi Lutic si el face trafic cu Moldoveanu de la Abator.Si vinde si Kristal .Iarna face baie in mare din cauza caldurilor produse de acel Kristal. Codite neapalate. Ia mancat mintea cristalul fuge fara sa plateasca de prin carciumi. Se plimba cu bastonul prin parc se vede urmasul lu Ender.Pitbulu la renegat, familia cocos la fel . Are sechele de cand cara bastonul. A dat teapa si la dentist.
6
1
Bogdan catalin face contrabanda cu tigari si droguri ! Toata contrabanda o face cu ajutorul santierului ! 0785309260 !
2
1
PULIMEA in telefoane?
5
2
Nu le face nimic , le da drumu mai târziu și o lălăim cu procesul
6
0
Sunt destui care praduiesc Ashima,Marelbo și alte țigarete de c***t.Chiar și la magazinele de cartier se vând
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468