REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A fost PRINS individul implicat în SCANDALUL cu FOCURI de ARMĂ din MAMAIA!

A fost PRINS individul implicat în SCANDALUL cu FOCURI de ARMĂ din MAMAIA!

Replica API 20 ianuarie 2020 | 00:00 490

Individul care a provocat un scandal în staţiunea Mamaia, într-un club, în vara anului trecut, a fost prins de poliţişti, fiind dat în urmărire generală, fugind din Constanţa imediat după prodecerea faptei. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa, la data de 17 ianuarie, au preluat şi escortat, de la Aeroportul Internaţional Henri Conadă-Otopeni, un bărbat de 35 de ani din Mihai Viteazu, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Pregventivă al IPJ Constanţa. Reamintim că un scandal a avut loc în dimineața zilei de duminică, 7 iulie 2019, în jurul orei 6:00, într-un local din stațiunea Mamaia, oamenii legii fiind solicitați la fața locului. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, o persoană necunoscută ar fi tras în plan vertical ceea ce par a fi fost două focuri de armă, fără a se fi înregistrat victime. În urma cercetării la fața locului a fost descoperit un tub cartuș, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Individul a fugit după incident, fiind dat în urmărire internaţională.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai cu 2cm oricum nu are ce face terminatu ala
0
0
montana, mare gagicar,...hahaha
1
1
Este dumitru florinica sifonul satului la puscarie cu el o jigodie un exploatator ptr familia lui la fel si fratii lui argatul ala de Doru cu nevastasa aia de se fute cu furnizorii si Nelu betivul satului ecologist corupt ia spagii la pescarii si braconierii gunoaiele satului
1
0
N-are nume si prenume, ca asa sunt multi din M.Viteazu si au 30 de ani.E ca si cand a tras o basina si nu mai conteaza cine, doar ca a stricat aerul.Stricati si voi stirile cu anuntul fara subiect.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108