REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

A fost pusă piatra de temelie pentru construcţia Centrului de Tineret din Agigea

A fost pusă piatra de temelie pentru construcţia Centrului de Tineret din Agigea

Replica API 12 iunie 2014 | 00:00 219

La 25 de ani de la înfiinţarea comunei,

La 25 de ani de la înfiinţarea comunei,

Zi importantă pentru comuna Agigea! Miercuri, 11 iunie, s-a pus piatra de temelie pentru construcţia Centrului de Tineret, chiar la împlinirea a 25 de ani de la înfiinţarea comunei. Terenul a fost sfinţit de un sobor de preoţi, după care a fost tăiată panglica. Totodată, în fundaţie a fost îngropată o coală de hârtie, unde erau precizate toate detaliile construcţiei.

"Se va construi un Centru de Tineret şi alături de noi este directoarea de la Şcoala Ion Borcea, Doiniţa Sârbu, pentru că acest centru se va construi pentru copiii din localitatea Agigea. Este o construcţie care se realizează prin intermediul zonei Metropolitane, investiţie de aproximativ 2 milioane de lei, care va fi finalizată în cursul acestui an, pe fonduri europene. Este un master plan pe care l-am aprobat acum 4 ani de zile, privind dezvoltarea mai multor localităţi din judeţul Constanţa, respectiv a zonei Metropolitane. Suprafaţa totală construită va fi de aproximativ 800 de metri, vor fi spaţii pentru desfăşurarea activităţilor tinerilor, vom avea spaţii de cazare la etaj, este o construcţie pe 2 nivele, dar şi spaţii pentru alte activităţi sportive: sală de şah, judo etc.", a spus primarul din Agigea, Cristian Maricel Cârjaliu. Beneficiari direcţi vor fi elevii şcolii din localitate, care vor profita de terenul de sport. "După cum vedeţi, în spate este stadionul, unde, de asemenea, tinerii vin şi fac sport. În mandatul 2008 era o paragină şi astăzi avem un stadion modern şi, ce este foarte îmbucurător, că după orele de program vin şi aleargă foarte mulţi adulţi, vin şi fac sport şi asta înseamnă că se conştientizează programul de mişcare. Revenind la Centrul de Tineret, da, era necesar în Agigea pentru că nu aveam aşa ceva şi va rămâne şi când nu voi mai fi primar. Când voi trece pe aici, o să mă bucur că am realizat ceva pentru comunitate şi că mi-am îndeplinit obiectivele pe care mi le-am propus şi că au rămas în folosul comunităţii", a mai spus Cârjaliu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108