REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

A început demolarea Stadionului “Gheorghe Hagi”. Video

A început demolarea Stadionului “Gheorghe Hagi”. Video

V.S., A.V. 11 iulie 2023 | 00:00 3067

Luni, 10 iulie, pe stadionul „Gheorghe Hagi” își vor face apariția primele buldozere. Vechiul stadion „Gheorghe Hagi” va fi înlocuit cu o arenă ultramodernă care va costa până la 76,35 milioane de euro (379.000.000 de lei fără TVA). Proiectul de construire al noului stadion de la Constanța va avea finanțare de la bugetul de stat prin Ministerul Dezvoltării și de la bugetul local. Prezenți la eveniment au fost primarul Vergil Chițac, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veștea, Bogdan Huțucă, prefectul Silviu Coșa, Florin Goidea,viceprimarul Ionuț Rusu.

A inceput demolarea Stadionului “Gheorghe Hagi”. Video

Lucrările pentru arena „Gheorghe Hagi” se întind pe 21 de luni, potrivit autorităților. Adică stadionul ar urma să fie inaugurat în 2025. Noul stadion va avea 18.190 de locuri în tribune și 64.000 de metri pătrați, suprafață desfășurată.

A inceput demolarea Stadionului “Gheorghe Hagi”. Video

Proiect presupune și construirea unor arene de tenis, dar și a unui centru sportiv pentru recuperare, refacere și cantonamente. Stadionul din Constanța va fi construit conform reglementărilor UEFA pentru asigurarea cerințelor de clasificare UEFA 4 (nivel maxim). Investiția include zonele de parcare pentru jucători şi oficiali, precum şi pentru VIP, un spaţiu de parcare pentru cele 2 autocare ale echipelor şi 10 autoturisme ale oficialilor, precum și un spaţiu de parcare de minim 150 de locuri pentru VIP-uri.

A inceput demolarea Stadionului “Gheorghe Hagi”. Video

Stadionul din Constanţa a găzduit meciurile echipei locale, ale echipei naţionale, turnee cu echipe importante din campionatele străine, campionate de atletism, festivaluri, concerte de muzică. Naţionala de fotbal a României a disputat mai multe meciuri amicale şi oficiale pe stadionul “Farul”.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hagi e m*****n. makidonii nu au tara de aia ei strang averi pe unde se duc ca n****i. Ei sunt ca niste lipitori se gandesc doar la neamul lor la fel cum se gandesc paduchii. Paduchii nu au tara. Ei se duc din corp in corp. Cand devoreaza un corp se duce la un alt corp
6
2
Actualul club este doar un vehicul de stors bani de la bugetul local. Banii pe jucatorii vanduti vor ajunge la Hagi si Marica, cheltuielile vor fi suportate de Constanta. Unde era Hagi cand Farul se stingea pe mana lui Nedelcu? Avea si banii si relatiile sa salveze Farul! N-a facut-o, dar acum, cand i-a mirosit a bani, a devenit brusc farist! Constanta nu uita si nu iarta! Drept dovada e numarul de spectatori la meciurile clonei.
9
4
La distrugeri stam bine. La constructii stam mai rau. Retineti anul inaugurarii noului stadion 2025. Eu unul nu cred. Cel mai bun exemplu al acestei companii de investitii si primariei il constitue sala polivalenta. Termen de executie 30.06.2022. Mai stie cineva cand va fi gata?
11
0
Distruge un stadion de cinsprezece mii ptr unul cu trei mii mai mare Capete de cretă minte la ruletă La mărimea orașului CT Trebuia un stadion de mărimea celui din Craiova La ce tinikele conduce orașul nu trebuie pretenții prea mari CT cel mai distrus oraș din r*mânia Fara locuri de parcare fara locuri de joaca ptr copii fara parcuri nesiguranța din spitale trotuare și străzi sparte de ani de zile Doar DNA poate să mai schimbe ceva daca face controale
16
0
Bine ca demoleaza si face doar teren de fotbal... atletii Constantei vor face antrenamente pe Marte sau Pluto... "felicitarile" mele celor care au gandit proiectul...
9
4
Constanta toata e in curs de demolare. S au distrus spatii verzi, parcuri, statiuni, bulevarde, cinematografe, plaje, hoteluri embleme, situri arheologice, faleza etc etc. Acum a venit randul stadionului.
23
5
Ok, bine ca se demoleaza si apare ceva nou.
8
12

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468