REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

A murit fostul premier italian Silvio Berlusconi

A murit fostul premier italian Silvio Berlusconi

Andreea VREJOIU 12 iunie 2023 | 11:44 3450

Miliardarul și politicianul Silvio Berlusconi a murit la spitalul San Raffaele din Milano la vârsta de 86 de ani, scrie Corriere della Sera. El se întorsese vineri la spital după o lungă spitalizare - de 45 de zile - care s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni, din cauza unei pneumonii și a unei forme de leucemie.

A murit fostul premier italian Silvio Berlusconi

Dimineața, fratele său, Paolo, și copiii săi s-au grăbit să ajungă la spital, unde se afla deja Marta Fascina.

El fusese internat recent în prestigiosul spital pentru a trata o stare de slăbiciune legată de o infecție pulmonară, dar medicii săi au dezvăluit că suferea și de leucemie cronică.

Starea de sănătate a lui Berlusconi s-a deteriorat considerabil în ultimii ani, cu intervenții chirurgicale pe cord deschis în 2016 și numeroase internări în spital de când a contractat COVID-19 în urmă cu trei ani.

A fost prim-ministru în 1994-1995, 2001-2006 și 2008-2011 și, deși nu are un rol direct în guvern, partidul său Forza Italia este membru al coaliției de dreapta a premierului Giorgia Meloni.

Cariera sa a fost, de asemenea, marcată de scandaluri și probleme juridice, care în ultimul deceniu au fost mai ales dosare privind faimoasele sale petreceri sexuale „Bunga Bunga".

Octogenarul, a cărui parteneră Marta Fascina era cu 53 de ani mai tânără decât el, a provocat un nou scandal în decembrie 2022, când le-a promis jucătorilor săi, înainte de un meci, că va aduce un „autobuz plin de prostituate" în vestiar dacă vor câștiga, conform hotnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca sunt si eu pe aici si nu conteaza ce postez. Exista insa mwisti fara creier care insista. Mwie cu kkt !!!
1
0
Niste comentaci care sunt invidiosi pe orice si oricine. Imi starniti doar mila. Sunteti niste tristi cu telefonul in mana. Berlusconi nu si a pierdut timpul. A trait viata complet. Si mu l a interesat ca unii au incercat sa i puna frana. Asta inseamna sa fii om liber. Sa gusti viata. Ce traiti voi invidiosilor este un iad. Si tot acolo veti ajunge si dupa. Berlusconi a trait in rai. Si tot in rai ajuns. Invidia e mare pacat si te macina din interior.
0
2
Dne, sa trimitem si noi la inmormantare un grup de fete din galati si braila, fara pesti!
6
4
Sa vezi cum se soluționează acum dosarele post portem...urmează Iliescu în aceeași situatie
8
1
Te rog sa-l iei si pe al nostru nemernic de iliescu ca tare imi este frica ca este nemuritor , ca doar este din carpati si sa nu fie vampir .
14
2
A fost mare PIZDAR la viața lui!
13
4
A murit Berlusconi dar si cat a trait,le-a facut aproape pe toate omul,a fost patronul MILANului ala cu Gulit,Van Basten si Rjiikard echipa care uimea Europa pe timpul ala,a ajuns si Steaua sa joace finala CCE din 1989 cu A.C.Milan dar au luat stelisti bataie cu 4 la 0,a fost primministrul Italiei,patron de televiziuni si roiau gagicile in jurul lui pentru ca S.Berlusconi platea bine si avea infuenta,adica putea sa faca dintro fata frumoasa si fara carte multa o vedeta,stiti cum se spune:"carte multa nu se cere sa fii frumoasa si focoasa". Dumnezeu sa-l ierte.
14
8
Smecher mosu, Dumnezeu sa-l ierte
12
7
a avut noroc imens ca n-a facut parnaie. Ce ramane dupa mwist ? Bunga bunga si saracirea macaronarilor !
15
4
Foarte bine, dadea coliere ca sa violeze minore de 17 ani. Sa-l manance viermii
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468