REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Accident cu mai multe mașini în Constanța: una a ajuns pe SCUAR!

Accident cu mai multe mașini în Constanța: una a ajuns pe SCUAR!

Replica API 6 decembrie 2019 | 03:05 601

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de joi, 5 decembrie a.c., în municipiul Constanța, la intersecția străzilor Eliberării cu Dezrobirii.

La fața locului s-au deplasat cadrele medicale pentru a-i oferi îngrijiri medicale victimei care din fericire este conștientă. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările pentru a stabili toate datele care au condus la producerea nefericitului eveniment.

Potrivit oamenilor legii, joi, 5 decembrie, în jurul orei 7.00, o femeie, de 48 de ani, a condus un autoturism pe strada Eliberării, dinspre Registrul Auto Român către Dezrobirii, iar la intersecția prevăzută cu sens giratoriu, din primele cercetări, aceasta nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat, de 44 de ani, pe strada Dezrobirii (direcția City - Cora). În urma impactului, bucăți din caroseria celui de-al doilea vehicul au fost aruncate către un al treilea autoturism, care circula dinspre Cora către City.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, de 44 de ani.

Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

L.M., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si eu care ma chinuiam cu amiabila...si cand colo mai exista si variante erotica a amiabilei !!! BINE LIAAA...sa ne spui cu ce masina circuli
7
0
Manca-t-as , cocalarii are Haudi!
6
1
Eu, daca fac un accident, ma pun singura in genunchi. Asta daca este usor. Daca este mai grav, ma intind si pe spate. Asta pentru ca sunt blonda si destepta. Dar voi, barbatii, cum procedati? Ca niste badarani ce sunteti, va injurati si eventual va luati la bataie cu macetele. Tara de cocalari, betivi si drogangii. In plus, de cand s-a scos taxa, orasul este plin de tarani cu opincile pline de noroi. Nu mai zic de xenoane si corner-lights pe toate bombele modificate. Sictir!
9
5
De multe ori femeia e mai barbat la volan.Pentru cei care se cred soferi pentru simplu fapt ca au carnet sa citeasca legislatia nu sa stea pe telefon in trafic.De multe ori si blondele stiu sa conduca mai bine decat marea majoritate a barbatilor. Pentru carcotasi nu sunt blonda sunt doar o soferita socata de comentariile desteptilor in ale sofatului.
8
11
Foarte buna propunerea ta. Dar langa bulina roz sa fie inscriptionat nr de mobil al blondei !
10
3
Conduceti incet bai figurantilor, va pierdeti masinile, si-asa aveti bani numai de second hand tigai cotete!
14
3
DE 10 ANI DE CAND E SENSUL IN INTERSECTIE AU RAMAS INDICATOARELE VECHI CA NU AI PRIORITATEA !!! SI IN TOT TIMPUL ASTA CONFORT URBAN SE LAUDA CA FACE SI DREGE
8
0
Doar daca esti american Puiule ;
6
0
Sensurile giratorii sunt adevarate capcane pentru soferi.
12
7
Sa fie data urgent Lege in Parlament : Fiecare masina condusa da pizde sa fie dotate cu bulina roz cu picatele si mentiunea-pizda blonda la volan. Asta asa ca pentru atentionarea tuturor......
18
13
Si ce legatura este intre ce zici tu si acest accident??? Aici este vorba de prostie si nesimtire crunta!
11
5
se circula cu 30 km pe ora bai nesimtitilor! O sa muriti cu zile boilor! Un oras sufocat de badarani. Constanta a ajuns un balamuc. Politia nationala si cea locala trebuie sa fie mai ferma cu animalele din acest oras.
31
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108