REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
17.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Fugit după o condamnare definitivă, Paul de România a fost depistat în Malta

Fugit după o condamnare definitivă, Paul de România a fost depistat în Malta

A.F. 28 aprilie 2024 | 19:49 1661

Paul de România, condamnat definitiv la închisoare în dosarul de corupÈ›ie cunoscut drept „Ferma Băneasa”, a fost localizat È™i într-o staÈ›iune din Malta în urma cooperării dintre poliÈ›ia română È™i cea malteză.

 Fugit dupa o condamnare definitiva, Paul de Romania a fost depistat in MaltaPaul de România

Urmează ca România să ceară extrădarea lui, după ce o cerere similară a fost respinsă de justiÈ›ia franceză, au declarat surse oficiale, scrie G4Media.

Paul de România a fost dat în urmărire în decembrie 2020 după ce a fugit din România înainte de a fi condamnat definitiv de instanÈ›a supremă la 3 ani È™i 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa.

În 27 iunie 2022, el a fost prins pe stradă, la Paris, iar la verificări a prezentat un paÅŸaport eliberat de autorităţile britanice. În luna septembrie, a fost eliberat din închisoare printr-o decizie a CurÈ›ii de Apel Paris, fiind plasat sub control judiciar.

 Fugit dupa o condamnare definitiva, Paul de Romania a fost depistat in Malta

În 2024, o instanță din FranÈ›a a refuzat definitiv să îl extrădeze pe fugarul Paul de România. Alina Gorghiu a declara tcă instanÈ›a de fond din FranÈ›a a respins predarea invocând compunerea nelegală a completului de judecată din România. Mai exact, faptul că unul dintre judecători nu ar fi depus jurământul la învestirea în funcÈ›ie.

Paul de România, care se recomandă drept ”prinÈ›”, unul dintre fugarii celebri, a adoptat o strategie nouă pentru a scăpa de închisoare. El a invocat în faÈ›a justiÈ›iei din Paris că unul dintre magistraÅ£ii din completul de la Înalta Curte nu ar fi depus jurământul cu 25 de ani în urmă.

Potrivit informațiilor G4Media, magistratul la care se referă avocații fugarului e Ionuț Matei, membru al completului care l-a condamnat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O BARAGLADINA ordinara.In romania au venit toate JEGURILE,ca e rostul de furat.
3
0
De mult imi doream sa bulesc un fund de print poate il da pe camera la noi
3
0
L-a lucrat escroaca de nevastă-sa pe escrocul ăsta
5
0
Altul care se ia judecatori la fel ca aia care reclamau completele de judecata ca au 5 judecatori in loc de trei,atzi furat ma sau nu atzi furat cu acte false sau altfel atzi luat spaga ma si in general atzi facut faptele de care suntetzi acuzatzi sau nu ?,la asta trebuie sa raspundetzi,nu tu eshti adus in fatza instantzei pentru o fapta si inloc sa te aperi de fapta pentru care eshti acuzat tu batzi campi cu alte aiureli,hai daca tot te-au adus in Romania toarna-i mai Paule pe totzi cei care sunt in hora asta infractzionala impreuna cu tine,incepe cu Remus Truica mana dreapta a lui Adrian Nastase.
6
0
De nea oprescu ce se mai aude?
7
0
aducerea strutzului in parnaie.
9
1
e un agarici fraier care a fost manipulat de securistii preakurviti si mmmwisti !!!
8
1
Din bunic in tata in fiu Curvarii tarii innebuniti dupa fofoloanca ca animalele fara minte. Vroia bani de c***e
4
0
taramiash' bilele pe mormatu' masii de impostor.
5
1
Prinsul Paul a căzut la drum de seară...
11
1
Un curvar fara seaman pe banii tarii. A ciordit ca sa curvareasca, ca multi altii
11
1
O poveste stipida cu un escroc bastard cu ascendenta semiregala, manevrat de profesionisti din servicii. O paguba mare pentru statul esuat si prostit. O poveste regizata de inalti demnitari hotomani, cu concursul justitiei corupte.
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407