REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.3° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Accident grav pe DN2A: un tânăr din Hârşova a decedat!

Accident grav pe DN2A: un tânăr din Hârşova a decedat!

Replica API 22 februarie 2015 | 16:27 197

Depăşire mortală

Depăşire mortală

Neatenţia la volan, considerată una dintre principalele cauze de producere a celor mai grave accidente rutiere, vă poate ucide. Dacă mai este “dublată” şi de viteză sau alcool, şansele de a evita moartea sunt aproape zero.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Drumul Național 2A s-a transformat într-o capcană mortală pentru un tânăr din Hârşova. În jurul orei 03.32, Bairam Memet Pandele, de 25 de ani, a condus un autoturism pe DN2A, dinspre Hârşova către Constanța, iar în zona kilometrului 128 s-ar fi angajat în efectuarea unei depășiri. Însă, la încadrarea pe sensul de mers corespunzător direcției de deplasare a pierdut controlul volanului şi a acroşat o maşină condusă de Marius Eduard Gafar, de 24 de ani, care se deplasa în aceeași direcție, fiind sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Martorii, însă, spun că şoferii se cunoşteau şi s-ar fi luat la întrecere. În urma coliziunii, primul vehicul a părăsit carosabilul către dreapta, unde s-a răsturnat de mai multe ori. Maşina ar fi lovit un cap de pod și s-a rupt în bucăți. Din nefericire, şoferul Pandele, tatăl a trei copii minori, a decedat. Alţi tineri, George Cristian Ţuţuianu, de 24 de ani și Cristina Alexandra Cioacă, de 22 de ani, toți din Hârşova şi pasageri în primul vehicul, au ajuns în atenţia medicilor. Ei au fost transportați la Spitalul Orăşenesc Hârşova cu politraumatisme majore, însă cadrele medicale au cerut transferul pacienţilor la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Martorii spun că şoferul vinovat de producerea accidentului ar fi petrecut sâmbătă într-o discotecă, iar apoi s-ar fi urcat la volanul maşinii însoțit de alţi amici să-și cumpere țigări. Drumul până la magazin i-a fost fatal. Cei care îl cunoşteau pe şofer au rămas şcocaţi. Prietenii lui au scris zeci de mesaje de condoleanţe pe o reţea de socializare: “Ai fost un băiat bun, muncitor, respectos şi săritor, păcat că ai plecat aşa devreme. Odihneşte-te în pace!” “Dumnezeu să te ierte, finule. Ai fost ca un frate pentru mine şi aşa vei rămâne în sufletul meu”, susţine Silviu Iordache.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389