REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ACCIDENT ÎN MAMAIA NORD: POLIȚISTĂ RĂNITĂ DE UN MOTOCICLIST BEAT!

ACCIDENT ÎN MAMAIA NORD: POLIȚISTĂ RĂNITĂ DE UN MOTOCICLIST BEAT!

Replica API 9 iunie 2019 | 10:17 456

Polițiștii de la Rutieră au deschis un dosar penal, după ce o colegă de-a lor a fost rănită, în timp ce își exercita atribuțiunile de serviciu, în Mamaia Nord. Concret, o tânără polițistă a fost rănită într-un accident rutier de un motociclist pe care încerca să îl tragă pe dreapta, pentru o verificare.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 8 spre 9 iunie a.c., în jurul orei 3.00. Un bărbat de 41 de ani conducea o motocicletă pe DC 86, în localitatea Năvodari, dinspre centrul orașului către stațiunea Mamaia.

Ajuns în sensul giratoriu din zona Kaufland, motociclistului i s-a făcut semn că tragă pe dreapta, iar în manevra sa de oprire, bărbatul a pierdut controlul motocicletei și a lovit polițista.

„Precizăm faptul că motociclistului i s-a efectuat semnal de oprire regulamentar atât de către polițistă, cât și de către un alt agent de poliție rutieră, ambii aflându-se într-un punct de control al traficului rutier (împreună cu alți colegi).

În manevra sa de oprire, motociclistul a pierdut controlul motocicletei, a căzut pe carosabil și în deplasarea din inerție pe asfalt a lovit-o pe d-ra agent de poliție.

Motociclistul se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,35 mg/l - etilotest), aspect care a favorizat modul defectuos în care a efectuat manevra de oprire.

Menționăm faptul că agentul de poliție era echipată cu ținută cu elemente reflectorizante specifice unui control al traficului rutier pe timp de noapte, iar zona accidentului era iluminată”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Polițista a fost vătămată ușor, la fel și motociclistul. Potrivit cadrelor medicale, motociclistul a suferit un traumatism la o mână, iar polițista, un traumatism cranio cerebral și un traumatism la o mână. În urma testării, s-a stabilit că motociclistul consumase alcool, el având o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bogdan Pruia m-a abuzat fizic psihic in gura in fund atat pe mine cat si pe fetita mea Faruka ...incat nu mai ma regasesc mi-a scos filmele cu mafia din cap
1
0
Motociclistul este vinovat cu siguranta pentru faptul ca a fost baut, dar daca ati observat politistii de sezon se posteaza in mijlocul soselei si din cauza aglomeratiei sunt greu de evitat !
1
0
bagaciosa fata . io lasam copacii sasi faca treaba
0
0
00,58. Ai tu ceva cu caschetele politistilor, vrei sa faci pe desteptul, dar bubui de prostie. Purtarea caschetei nu este obligatorie, cofetarule. Mai bine incearca sa nu mai incalci regulile de circulatie, sa acorzi respect celorlalti soferi, si atunci nu te mai opreste nimeni, inteligentule.
2
0
In poza se observa doua organe care nu au sepcutele. Organul de gen feminin o fi avut geaca reflectorizanta, dar avea capul acoperit regulamentar? Si sapca, pe timp de noapte, mareste vizibilitatea organului roman. Sunt organe feminine care au parul lung, acoperind o buna parte din spatele gecii reflectorizante, atat ziua cat si noaptea. Daca se dau amenzi pentru nepurtarea centurii, de ce nu se sanctioneaza organele care nu-si acopera capul? Nu e facultativ!!!!
2
2
Un drum comunal plin de cocalari care s-au ajuns si ei.... imi plac mai ales blocurile pline de igrasie de pe margine
3
0
Eu sunt ofiter de presa, si ma ranesc doar in birou la rutiera
2
4
mi e dor de mazare cand nu vedeai picior de gabor prin mamaia
3
6
Euglenele oligofrene ar trebui sa se abtina de la comentarii. Toti prostii isi dau cu presupusul. Lipsa educatie, lipsa civilizatie.
4
1
CAND ERA PRIMAR SI FACABOU II BAGA IN PAHARE NU SE INTAMPLA ASA CEVA PT CA POLITIA NU AVEA CE SA CAUTE IN MAMAIA
8
3
si tragi apa
8
3
Puneti filtre in mamaia pe perioada veri ca ne omoara drogatii si betivii.
13
3
Duomnisoara sau duoamna politzistica a incercat sa opreasca motociclistul din mers sau a ii placea pe sa
3
11
Eu nu am vazut pana acum mueciclist care sa circule regulamentar. Toti sunt niste descreierati
17
5
bine i-a facut politizdei
3
19
Si eu sunt motociclist. Merg regulamentar. Nu consum alcool si sunt civilizat! Si se poate! si traiesc bine mersi! Poti si tu! Hai trezirea!! Ca mi s-a facut scarba de ce vad in orasu asta plin de jeg, lipsa de educatie si civism. Ne mai revenim?!?!
15
8
Donatorul de organe mai traieste???
10
4
o ia in gura trist..
6
11
Ati venit la congresul ala de la Phoenicia si ati facut pardaf in Mamaia si Constanta, leprelor ! Betivi ordinari cu solzi la cur si vieti ratate. Sifilitici ordinari...
14
14

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212