REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral, în minivacanța de 1 Mai și Paște

Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral, în minivacanța de 1 Mai și Paște

Virgil STOIAN 7 mai 2024 | 00:00 2405

Poliţia trage linie şi face bilanţul celor șapte zile de petrecere la malul mării: peste 200 de turişti au fost prinşi cu droguri şi s-au ales cu dosar penal. Printre cei prinşi sunt şi cetăţeni străini, bănuiţi că au adus drogurile în ţară pentru a le vinde.Peste 200 de turişti au fost prinşi cu droguri pe litoral în vacanţa care tocmai se încheie. S-au ales cu toţii cu dosare penale.

Peste 200 de turisti, prinsi cu droguri pe litoral, in minivacanta de 1 Mai si Paste

Oamenii legii au desfășurat, zilele acestea, acțiuni complexe, atât în stațiunile de pe litoral, cât și n municipiul Constanța. Şi au prins, din nou, oameni sub influenţa stupefiantelor.

Flagrant delict! Traficant de droguri străin, prins la poarta festivalului în Mamaia

De exemplu, la data de 4 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au organizat o acțiune pe raza stațiunii Mamaia, în urma căreia un bărbat (cetățean străin) a fost prins în flagrant delict în timp ce deținea în scopul comercializării droguri de mare risc (9 comprimate ecstasy și aproximativ 20 grame MDMA). Acesta se afla în zona porților de acces către perimetrul alocat desfășurării unui festival de muzică.

Peste 200 de turisti, prinsi cu droguri pe litoral, in minivacanta de 1 Mai si Paste

De asemenea, sunt efectuate cercetări și față de alți doi bărbați (cetățeni străini), pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc și de mare risc, fără drept, pentru consum propriu. La aceeași dată, aceștia au fost depistați având asupra lor diferite cantități de cocaină și ketamină.

Peste 200 de turisti, prinsi cu droguri pe litoral, in minivacanta de 1 Mai si Paste

În urma percheziției domiciliare efectuate la adresa de cazare a celor trei bărbați au fost identificate și ridicate diferite cantități de cocaină, ketamină și canabis, sume de bani, precum și alte mijloace de probă.

La data de 5 mai a.c. a fost dispusă măsura reținerii față de bărbatul prins în flagrant delict cu droguri de mare risc, iar astăzi, 6 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă. Acțiunile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Peste 200 de turisti, prinsi cu droguri pe litoral, in minivacanta de 1 Mai si Paste

Tot pe 5 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a două persoane (o femeie de cetățenie străină și un cetățean român), bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, la data de 5 mai, cei doi au fost reținuți în urma a două acțiuni succesive, la intrarea, respectiv în incinta spațiului de desfășurare a unui festival de muzică din stațiunea Mamaia. Cele două persoane au fost prinse în timp ce deţineau în vederea vânzării diferite cantități de MDMA (drog de mare risc), substanţă cristalină 4 – CMC (drog de mare risc), ketamină (drog de risc) şi 2 – MMC (substanţă psihoactivă).

Peste 200 de turisti, prinsi cu droguri pe litoral, in minivacanta de 1 Mai si Paste

La data de 6 mai a.c., a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Filtre și pe A2

La data de 6 mai a.c., a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța. Un tânăr șofer, de exemplu, nu doar că era băut, dar la drug test a ieşit pozitiv la patru droguri, printre care cocaină și ketamină.

Peste 200 de turisti, prinsi cu droguri pe litoral, in minivacanta de 1 Mai si Paste

Filtre au fost și pe Autostrada Soarelui, pentru a testa șoferii pentru alcool și droguri, iar polițiștii au identificat zeci de șoferi certați cu legea. Unii au depășit limita de viteză, alții erau drogați sau sub aburii lui Bachus. Cu toții s-au ales cu dosare penale.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasati ba copiii sa se distreze comunistilor!
0
1
Nenorocitzi de parlamentari care se lauda ca sunt aleshi poporului se fac ca uita ca poporul nu i-a ales pentru ce fac ei acum sau mai bine spus ce nu fac,datzi ma o lege care sa condamne traficanzi de droguri la pedepse intre 20 de ani de pushcarie sau pe viatza munca fortzata la constructzii pe unde este nevoie caci la impins roaba sau la lopata nu se cere shcoala ,pentru ca nu va vor condamna pentru legea asta decat traficantzi de droguri sau copiii voshtri drogatzi,daca nu sunt inca drogatzi vor fi pentru ca se pare ca a ajuns o moda la spectacolele astea unde se inghesuie toate beizadelele,pitzipoancele si cocalari,caci cu legea care este acum pot sa prinda politzishti si 2000 pe zi tot degeaba,scapa traficantzi pentru ca ei au relatzii si in justitzia romaneasca.
2
1
Mistoul zilei : numai 200 prinsi cu droguri ? Aceste "serbari" sunt organizate special pentru a se experimenta consumul de droguri
3
0
Se consuma sute de kg de droguri la sunwaves si ei prind 2. Vai cat profesionalism..g****i de ca ca t
10
2
Mai dute naibi de pork care esti care stai la fili si nu ai bani noci de o cofe si esti sageata lu dorogatu devfrumuselu luiasi copii in pl si lui si tie
4
6
Scupra si Rafte i-au dat in primire.Cei doi sunt recunoscuti in constanta, ptr praduielile care le fac. Sunt doua sifoane ordinare, doi praduitori notorii, doi denuntatori. Nu au 2 lei in buzunare, dar fac praduieli la greu... Pe Fane si Farmazon el sa dus si ia praduit...exact cum a facut denunt la DNA si celui mai bun prieten al lui... Gunoiul asta de scupra ,nu trebuie bagat in seama..
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468