REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident rutier cu SCANDAL! Soțul unei minore a chemat neamurile în stradă!

Accident rutier cu SCANDAL! Soțul unei minore a chemat neamurile în stradă!

Replica API 16 septembrie 2017 | 01:02 563

Mai multe accidente rutiere au avut loc sâmbătă seara în municipiul Constanța. Unul dintre ele s-a înregistrat în zona galeriilor Soveja. O tânără de 16 ani a fost lovită de un autoturism. Din fericire, minora nu a fost grav accidentată, însă "soțul", de etnie romă, şi-a chemat rudele la fața locului, ieșind un scandal monstru! Şoferița a fost traumatizată de amenințări!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai de CE sa-I deranjezi daca se omoara intre ei?
1
0
Am vazut ta tv interventia mascatilor ,ce rusine, ce rusine aia sunt mascati merg la pas si vorbesc aia se bat intre ei ,iar ei merg parca nici nu vroiau sa intervina, bulevard bolcat pentru ca niste derbedei au blocat strada ca sa se bata intre ei iar politia merge la pas ca sa nu ii deranjeze .Rusineeeee.
4
3
Trebuia interventia trupei DIAS sa rupa tiganii in gura. Facut sapun din ei
13
0
moarte tiganilor!
13
0
Pe ciorile ale ordinare numai HItler ii poate potoli pacat ca nu se mai poate reincarna
13
0
Nu tigani...au fost implicati in accident. Oarece diferenta- pt cultura generala a unora..
4
1
Practic victima nu mai este partea vatamata pentru ca este de etnie roma este soferita careia nu i se mai confirma etnia pentru ca este romanca, toate astea pentru a improsca cu rahat pe ceilalti ! Reportaj de rasisti ! Nu sunt rrom dar nu uni romani sunt mai tigani ca romii !
0
11
Ciorile astea cand ajung la majorat au deja 5-6 puradei, peste 50 de ani romanii vor fi minoritari....
12
1
Sunt tigan recunosc. Am terminat o facultate si lucrez intr-un domeniu ok. Dar pe bune desi sunt tigan eu as lua un ak47 si cateva incarcatoare si as mitralia tot. Din cauza unora ca ei suntem toti vazuti asa.... sper ca intr-o buna zi sa putem sa scapam de astia
22
1
Si eu am patit la fel cu o tiganca si pestele ... pardon sotul ei. Au chemat intariri. Doar ca pana sa ajunga intaririle eu eram la Tuzla si tiganusul dormea inca pe trotuar.
17
0
Bossule, esti tare! Asa trebuie sa facem toti! Futu-le mortii in cur de scursuri. Georgiana, constanta e de ceva timp in halul in care este... Inapoi in india boraturile dracului. Astia se educa doar cu pistolul la ceafa, mortii mamii lor de paraziti. Nu vor sa evolueze si pace. De-ar incepe in pula mea un razboi civil sa le mancam ficatii...
16
0
Moarte tiganilor! Auzi, sotul minorei! Huooo autoritatilor. Moarte sisrom!
20
2
Si eu la fel ca tine am in dotarea masinii o bucata de teava pe post de bata tocmai pentru ''ocazii'' de genul acesta!!!
21
0
Si la galeriile soveja unde e patria lor... ca faci stanga sau dreapta tot de ei dai dar cel mai bine SAPUN din ei si gata ca si asa s.au inmultit ca naiba in constanta!!!
35
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
34
5
Bai ziaristule , ce ai scri tu acolo ? Sotul rom si-a chemat si a iesit un scandal monstru ? Ce si-a chemat ? Sau trebuie sa deducem ? Vai de steaua voastra.
19
2
Eu tin o bata in masina sa o folosesc pe tigani,la mine nu merge treaba cu chematu rudelor...scot paru si dau in toate partile
32
0
Materie prima pentru sapun.
35
0
Ca de obicei, tiganii se arunca in fata masinilor pt a obtine bani. Multumim PSD
44
1
Comenteaza dupa mine inghit pool3 la greu
12
20
Inghititi kcatul romilor terminatilor.
8
34

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108