REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accident rutier GRAV în Constanța: mai multe victime! VIDEO

Accident rutier GRAV în Constanța: mai multe victime! VIDEO

Replica API 25 februarie 2020 | 14:34 852

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină marţi, 25 februarie, a.c., la ieşire din Medgidia spre Valea Dacilor, unde a avut loc un accident rutier.

Din primele informaţii, în accident au fost implicate un autoturism, un autotren, o autoutilitară şi o căruţă.

Prin 112 s-a anunțat că sunt cinci victime, din care una încarcerată. La accidentul rutier au intervenit pompierii Detașamentului Medgidia cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulantă smurd B.

Update: Persoana încarcerată a fost extrasă, este conştientă, colaborantă. Ulterior, s-a stabilit că sunt 3 victime rănite uşor.

Update 2: Ce spun cadrele medicale

Șoferul autotrenului a suferit un atac de panică și a refuzat transportul la spital, la fel și un alt bărbat care a suferit o contuzie la membrul inferior.

La spital au fost transportați un bărbat în vârstă de 30 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral închis, un minor în vârstă de 17 ani și încă un bărbat. De asemenea, conducătorului atelajului hipo a refuzat transportul la unitatea spitalicească.

Cum s-a produs accidentul rutier

Potrivit anchetatorilor, marți, în jurul orei 10.15, un bărbat de 29 de ani a condus o autoutilitară pe DJ 381, dinspre localitatea Valea Dacilor către municipiul Medgidia, iar la km 31+500 m, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism, care ar fi redus viteza, dat fiind faptul că în fața sa se deplasa un vehicul cu tracțiune animală.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat de sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (autotren+semiremorcă), care se deplasa regulamentar dinspre Medgidia către localitatea Valea Dacilor. Autoturismul a ricoșat în atelajul-hipo.

În urma accidentului, a rezulatat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto (autoutilitară și autoturism), precum și a unui pasager din al doilea autoturism.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

V.S., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare cand pula mea o sa se interzica total accesul carutelor pe drumuri publice? Ei nu platesc taxa ca si un posesor de auto si sunt un pericol pe sosele. pe camp cu ei.
4
0
Pastrarea distantei nu doare,insa unii ti se baga in cur si te si beculesc sa mergi dupa cum vor ei,chiar daca esti la limita vitezei legale. Astia cu masini mari,adica ,,profesionistii'' ar trebui sa fie exemple in trafic,nu pericole cum de altfel sunt pe bune.Nu ne ajung cocalarii cu carnet care conduc asa cum stiu sa citeasca si sa scrie,ne mai pocesc maisnile si asa zisii profesionisti.
6
0
de la caruta au trecut la bmw minim 15 ani vechime si acum vor sa nu mai vada carute.
5
4
ai uitat ghiolbane ca, pana sa-ti ia ma-ta, din munca ei cinstita pe Centura, jaful ruginit pe care il ai, te plimbai prin sat cu cotiguta pana cadea magarul lat!
10
6
Dale-as la muie la toti carutasii care ies pe sosea. Sa imi bag pula in sufletul lor, ca incurca tot traficul.
13
9
Barbule esti prost. Stai jos nota 4!
6
6
Dar cine a gresit ? Niciun indiciu ?
3
3
Viteza ucide!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218