REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident rutier GRAV, între Ciocârlia și Cobadin. Două persoane au MURIT! VIDEO

Accident rutier GRAV, între Ciocârlia și Cobadin. Două persoane au MURIT! VIDEO

Replica API 12 iunie 2020 | 00:05 12981

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, vineri, 12 iunie a.c., între Ciocârlia și Cobadin, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, două autoturisme au fost implicate și trei persoane rănite. Două dintre victime sunt încarcerate.

UPDATE:

La fața locului, intervin autospeciala de descarcerare, autospeciala de stingere cu modul de prim ajutor și un echipaj SMURD B2.

Din primele informații, este o persoană încarcerată.

Militarii intervin pentru extragerea victimei.

UPDATE 2:

Două dintre victime au fost preluate de ambulanța SAJ și SMURD și transportate la spital - un bărbat care a întrat în stop și căruia i se efectuează protocol de resuscitare și un pacient 15 ani, stabil.

Una dintre victime, o femeie, a fost declarată decedată.

UPDATE 3:

În ciuda eforturilor susținute depuse de medici, și cea de-a doua persoană a fost declarată decedată.

Ce spun polițiștii:

În data de 12 iunie a.c., în jurul orei 17.45, un bărbat de 47 de ani a condus un autoturism pe DN3, dinspre Constanța către Cobadin și, ajungând la km. 228, s-a angajat în depășirea mai multor autoturisme, moment în care un autoturism care circula din sens opus, condus de o femeie de 56 de ani, pentru a evita coliziunea cu acesta, a virat brusc la dreapta și a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu primul autoturism, care revenise pe sensul său de mers.

În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile către dreapta, iar primul autoturism a intrat în coliziune cu doi copaci de pe marginea drumului.

În urma accidentului, a rezultat decesul la fața locului a celor doi conducători auto, precum și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din primul autoturism, un minor de 15 ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Citeşte şi:

Unul din şoferii care au MURIT în accidentul de la Ciocârlia este FRATELE primarului din Băneasa

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si crezi ca daca prelungesc starea de alerta sau alte stari de urgenta, ilegale!!!, crezi tu ca vor fi mai kntelepti? ei sunt cretini ca au luat carnete pe bani, futut si branza! Esti penelist sau guvernant cumva? Ai firma prin care vinzi masti la suprapret? Daca nu, ia-ti pastilele, vei deveni mai calm!
27
1
PRELUNGITI STAREA DE URGENTA !!! AU IESIT TOTI BEZMETICII PE SOSELE DEJA DEPASESC MORTII DE COVID !!!!
15
24

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108