REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Accident rutier grav la Cernavodă: o femeie A MURIT!

Accident rutier grav la Cernavodă: o femeie A MURIT!

Replica API 3 august 2019 | 23:54 656

Un teribil accident rutier rutier a avut loc sâmbătă, 3 august a.c., în jurul orei 19:45, în Cernavodă.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 50 de ani a condus un autoturism pe strada I.D. Chirescu, din localitatea Cernavodă, către strada Ing. Anghel Saligny și ajungând la intersecție, nu a adaptat viteza la condițiile de drum (carosabil ușor umed), nu a oprit la indicatorul stop, a pătruns în intersecție și a intrat frontal în gardul unui imobil.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și decesul la fața locului a pasagerei dreapta față, în vârstă de 51 de ani. La fața locului s-au deplasat un echipaj de ambulanță și un echipaj SMURD. Polițiștii rutieri au declanșat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate detaliile care au condus la producerea nefericitului incident.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt un baiat de 11 ani si vre-au sa va spun sa nu mai injurati la acceasta stire deoarece femeia decedata era matusa mea si vreau sa va mai spun ceva intr-un an ia murit sora ei sotul lui sora ei tatal ei vitreg si ea . Si vreau sa va mai spun ca sotul ei cel de la volan este in stare stabila la spitalul cel mare din constanta dar nu isi mai aduce aminte numic nici macar cum il cheama
1
0
De vina este pasagera.
2
8
Am avut noroc cu Radulescu.
4
2
Numerele la meriva leam pus dupa fimea ca e ca sonata ca si mine!!!! o cheama Sonia Maria viitoate pipita ca masa!
4
2
Si nu ai patit nimic Gascu Laurentiu, ai scapat asa usor de te lauzi?
5
2
O sa vina ziua in care Madalin Piron sa se duca la puscarie si el si toti proxenetii din oras
10
0
proxenet sef din Cernavoda "multimilardar in valuta am oameni pusi sus sa va futa".Casuta mea tip "casa poporului"din strada Ovidiu nr.38 valoreaza 100 milioane de euro bani proveniti din vanzarea femeilor si prostitutia sclavelor pentru mine.Romania sa intors la sclavagism cu concurenta politiei Cernavoda,Parchetului Constanta,DIICOT si servicii speciale.Ma gandesc la mine fara munca am acesti bani dar cei cu salariu minim pe economie au bani de ne urinam pe ei.Aceasta este Romania lucrului bine facut fraierii la munca iar noi sa rodicam valuta zilnica prin western union. Succesuri !!!.
10
2
Noroc cu gardul ca altfel ajungea in Dunare
1
4
strazile din cernavoda nu sunt strazi!majoritate sunt ulite si ulicioare, fundatori si prapastioare! Le asfaltam , le plombam le borduram din an in an cu bani multi si calitate proasta, asa neam invatat!
8
9
Si eu am lovit o femeie pe trecerea de pietoni de la Gepeto.
11
6
Ca sa aiba o aterizare mai usoara sa-l ia pe prietenu de la sact ca ala stie sa zboare
8
5
ai fost futut in cur de cei cu opel
14
7
ar fi sa-si lege latul de gat si sa se insoare a doua oara !
2
3
Eu nu ma pricep la masini, da cea din poza este opel asa cum scrie mai jos??
11
2
Iar prostan cu opel?? Iar??? Iar??
9
12
strazile lu necoita , un mare caca, s a urcat pe utilajul de asfaltat ca vin alegerile, mai vrea un mandat ca de, mai are de furat si jumulit, o sa se urce de revelion pe primarie sa l vada lumea si sa l voteze la anu, o s o ia in cioc
19
23

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108