REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° ConstanÈ›a Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° ConstanÈ›a Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ACCIDENT RUTIER GRAV LA MIRCEA VODÄ‚! Un angajat al Centralei Nucleare a murit pe loc!

ACCIDENT RUTIER GRAV LA MIRCEA VODÄ‚! Un angajat al Centralei Nucleare a murit pe loc!

Replica API 25 iulie 2018 | 00:03 958

Un accident rutier grav a avut loc în dimineața zilei de marți, 24 iulie a.c., în jurul orei 8.30, pe DN 22C, în localitatea constănțeană Mircea Vodă. Pe fondul vitezei, şoferul unui autoturism Skoda a intrat pe contrasens, rezultând decesul acestuia. Este vorba despre Stelian Mecherel, angajat al Centralei Nucleare de la Cernavodă.

La Mircea Voda a intervenit o autospeciala cu modul de descarcerare de la Det. Medgidia, la fata locului au gasit un barbat incarcerat. Au extras persoana iar medicii au constatat decesul. Acc a fost intre un autoturism si o autoutilitara

"Un accident rutier a avut loc pe DN 22C, un autoturism Skoda care circula spre Cernavodă, dinspre Medgidia, a pătruns pe contrasens și a intrat frontal în coliziune cu un autoturism FIAT Ducato. Din primele date, conducătorul primului autoturism a decedat la fața locului", au precizat oamenii legii.

Ce s-a stabilit în urma cercetărilor de la faţa locului:

La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 8:19, un bărbat de 53 de ani a condus autoturismul marca Skoda Fabia, pe DN 22C, în afara localităţii Mircea Vodă, dinspre Constanţa către Cernavodă şi, ajungând în zona km 16+100m, pe fondul neadaptării vitezei la configuraţia drumului, curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu o autoutilitară, marca Fiat Ducato, condusă regulamentar de un bărbat de 46 ani. După impact, autoturismul Skoda a fost proiectat în afara părţii carosabile.

A rezultat decesul la faţa locului a conducătorului primului auto.

Stelian Mecherel, foto: Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lucra pe la ELCOMEX...cu cea mai tare maturatoare a tuturor timpurilor...individa care stie tot...mananca KAKAT..despre toti si toate...are o matura cu telecomanda...i-a facut-o cadou marea sefa a personalului...cea mai tare directoare din UE...daca ai relatii la dna directoare de la ELCOMEX..poti sa maturi toata viata...traiasca matura ELCOMEX...aducatoare de beneficii...
2
4
Dumnezeu sa il ierte!
0
0
Vezi sa nu il urmezi dilaule...iar ptf snn isti luati va in pula mea masini adevarate la miile de euro luate mocca de la snn.umblati cu toate rapandulele...aveti un spirit in voi de a va fute in cur cand este vorba de bani...sunteti in stare sa rupeti tehjgheaua cand va da restul la magazine.O sa o sugeti cu banii in carduri nehalitilor !.
4
4
O clipa de neatentie te poate costa viata!
8
1
Nu-mi pot gasi cuvintele ,era un baiat plin de viata ,mereu cu zambetul pe buze avea darul de a descreti fruntile oamenilor ,placut la vedere ,inteligent,v-as ruga pe cei care l-ati cunoscut sa-l purtati in rugaciunile dvs iar seara sau dimineata sa spuneti DOAMNE odihnste cu pentru ca vedeti domniile voastre viata sfintii pe robul tau stelian pentr ca vedeti viata unui om atarna de un fir de par ,ar trebui sa cugetam in aceste momente fiecarev in sine lui si unde mergea la munca ,dar durerea cea mai mare ramane in sanul familiei greu incercate ,sa ne aducem aminte de el ca si cum ar fi viu.
8
4
Daca a murit inseamna ca a fost mai putin prost sau inconstient??? De unde tampenia asta la romani cu "despre morti numai de bine''? Daca a condus ca vita a primit ce-a meritat!!! Ziceti mersi ca nu a omorat si pe altii!
11
5
Pe dobitocul dw liviu curvaru nu l mai ia dracu?? Mosule pleci si tu cat de curand
7
10
obositule !!!nu judeca ca vei fi judecat!! !Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!!suflet bun!!
4
3
fratilor se fac inscrieri in USR, va asteptam cu drag sa schimbam fata societatii romanesti in una fara penali si fara coruptie. cititi ordinea. ro
3
15
Esti un distrus obosit! Ma gunoiule ce rau ti-a facut omul asta?????
9
8
A taiat curba.
9
2
Dumnezeu sa-l ierte ,eram colegi de serviciu ,un om si coleg deosebit.Nu pot sa cred ca este adevarat.
9
4
te lamuresti. Dupa disparitia dacia 1310, skodele sunt noile sicrie pe 4 roti in circulatie.
13
10
Dumnezeu sa l ierteil cunosteam din vedere ...era un om la locul lui numai ca avea un stil de condus putin cam sportiv am vazut cum pleca sosea din parcarea cne viteza ucide oameni buni
6
4
Un fan esti mare cretin pornit in viata, cum poti vorbi de un om care nu mai este spune multe depre tine si nu de bine oricum.Jiji esti total pe langa
11
8
Bine ca nu a luat si pe altii nevinovati cu el, cretinul dracului!
14
18
Imi este greu sa cred. Odihneste-te in pace prieten bun.
9
7
inca un erou ucis de feis buc
6
20
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace , adevarat o pierdere mare ptr familie ptr colegi si ptr toti cunoscutii si prietetenii sai. Sper sa nu fie reala informatia sa fie o greseala si sa pot folosi prezentul cand spun, e un om minunat un prieten si un coleg deosebit.Doresc putere familiei de a depasi aceasta uriasa durere. Dumnezeu sa-l odihneasca!
23
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108