REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident rutier GRAV la Tariverde: o persoană a murit, mai multe sunt rănite

Accident rutier GRAV la Tariverde: o persoană a murit, mai multe sunt rănite

Replica API 7 august 2015 | 17:00 126

foto: Infotrafic Constanţa

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier la Tariverde, pe DN22.

Potrivit primelor informaţii, două autovehicule au intrat în coliziune în jurul orei 13.00. Mai multe persoane au fost rănite, două dintre ele rămânând prinse între fiarele contorsionate. Oamenii legii şi cadrele medicale au ajuns la faţa locului.

Update:

Din nefericire, se pare că o persoană şi-a pierdut viaţa, dar acest lucru urmează să fie cofirmat de cadrele medicale.

Update 2

Persoana decedată este o pasageră din unul dintre cele două autoturisme. Ea se afla pe bancheta din spate şi, în urma impactului frontal, a fost prinsă sub scaunul din faţă. "E cu burta pe picioare şi are capul prins sub scaunul din faţă", au spus cei aflaţi la faţa locului.

Din câte se pare, vinovată de producerea accidentului este tot o femeie. Aceasta s-a angajat într-o depăşire periculoasă, intrând astfel în coliziune frontală cu un alt autoturism. În urma impactului, şoferiţa a rămas încarcerată, dar conştientă, întrebând dacă a omorât pe cineva.

De asemenea, cu răni s-au ales mai multe persoane.

Cum s-a petrecut accidentul

Vineri, 7 august, în jurul orei 13.00, Maria Magdalena B., de 37 de ani, din Bucureşti, a condus autoturismul marca Ford, pe Dn22, dinspre Constanţa către Tulcea şi, ajungând la km. 251, la ieşire din Tariverde, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens. Aici a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism marca Kia Ceed, condus de Marian V., de 32 de ani, din Bucureşti. În urma impactului puternic, şoferiţa din Ford a suferit răni grave, rămânând încarcerată. Aceasta se afla singură în maşină. Şoferul din Kia şi pasagerul din faţă, respectiv Dragoş C., de 37 de ani, au suferit răni uşoare. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre pasagera din dreapta - spate, Zoiţa C., de 64 de ani, care a decedat pe loc.

Persoanele rănite au fost transportate la spital. Poliţiştii constănţeni au demarat cercetările, întocmind un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Vom reveni

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108