REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ACCIDENT RUTIER în Mamaia Nord, între o maşină a unei şcoli de şoferi şi un autocar! IMAGINI

ACCIDENT RUTIER în Mamaia Nord, între o maşină a unei şcoli de şoferi şi un autocar! IMAGINI

Replica API 7 decembrie 2017 | 13:23 438

Poliţia Rutieră şi Ambulanţa au intervenit, de urgenţă, pe drumul care leagă Mamaia Sat de Năvodari! Un accident rutier s-a petrecut în zona Kazeboo din Mamaia Nord, fiind implicată o maşină a unei şcoli de şoferi. Persoanele aflate în autoturismul-şcoală au fost rănite, după ce un autocar JTA ar fi intrat în coliziune faţă-spate.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, două persoane rănite au fost transportate la spital.

Vom reveni cu detalii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca spui ca instructorul nu a procedat corect si a pus un elev sa conduca pe acel drum si sa intamplat evenimentul acesta si ca ar trebui sa ai puna pe elevi sa conduca doar in poligon .Acum te intreb eu pe tine ce invata in poligon doar parcarea ? Eu am fost in autobuz si am vazut cand a franat cand a intrat in masina scoli de sofer a fost neatent soferul autobuzului deoarece el avea viteza mare si vorbea la telefon il intreba pe colegul sau cati banii a facut
3
2
Nu instructorul sau elevul au fost de vina, ei oprind regulamentar la trecerea de pietoni ptr a tranversa pietonul, vinovat a fost soferul autocarului care in loc sa fie atent la drum si sa opreasca la trecerea de pietoni umbla la telefon.
4
3
Aici este vorba de nepasarea si neglijenta soferului de autobuz
2
4
Daca taceai filozof ramaneai dar a trebuit sa dai cu bata-n balta si arati ca nu te duce capul!
2
1
inteligentule care inveti instructorii auto cum sa pregataesca elevii, daca te invat ce sa faci si tu esti retardat si mai si un prost in spate care nu pastreaza distanta , ce vina am eu?
3
4
...o panarama de drum ...alea sunt sensuri giratorii...hai sa fim seriosi ...priviti ce sensuri sunt in Brasov ...Cluj...Tg Mures...!
6
1
Sunt curioasa daca acei domni care spun mai jos ca drumul este bun stiu ce inseamna un sens giratoriu facut cu cap????Luati draq drumul civilizatiei si Observati prin Europa ce inseamna drum bun si semnalizat corespunzator.Drumul Navodari-Tabara-Mamaia, este un drum al mortii incepand cu podul care sta sa se darame si terminand cu mizeriile de sensuri giratorii.Inginerii pl angajati de primarul de kkt de la Navidari.Hoti perversi.
12
0
Ai dreptate mister....dar asa sunt romanii rautaciosi...pai ce o sa zica vreodata romanul: 'da ba eu sunt dobitoc si din cauza mea s-a intamplat'...nu n-ai sa auzi asa ceva...in schimb ai sa auzi ca era drumul nu stiu cum sau ca a calcat cu roata intr-o pioneza...orice ar fi nu e el de vina stiti voi ce zic...e un drum foarte ok acum intre Navodari si Constanta dar avem inca prosti care mai bine ar circula pe araturi.
11
1
INAINTE INTRE NAVODARI SI MAMAIA ERA O POTECA SI MUREAU CATE 6-7 INSI PE AN. DE CATIVA ANI, DE CAND S-A FINALIZAT DRUMUL NU MAI MOARE NIMENI. SI UITEA ASA COMENTATORII DE RAHAT AU GASIT EI SA DEA VINA. DRUMUL ESTE SUPER SEMNALIZAT, ARE SEMNE DE CIRCULATIE DIN 50 IN 50 DE M, LA FIECARE INTERSECTIE. CE VRETI FRATILOR SA VINA CINEVA SA LE CONDUCA SI MASINILE CA SA NU MAI FIE ACCIDENTE ? DRUMUL ARATA OK, CAND NU AI DE CE SA TE LEGI - COMENTEZI AIUREA.
10
5
Nu mai scoateti pe drum toti pampalaii care nu stiu nici sa intre bine in masina!! Duceti-i inainte in poligon si invatati-i chestiile elementare dupa care puteti sa-i scoateti si pe drum!
7
9
deci cum va spuneam autocarul a intrat in coliziune fata-spate. Asadar aintrat coliziune fata dupa care fiind perseverent a intrat coliziune spate. Ziarist nu jucarie
7
4
.ue dragnea
3
2
la ce hal de drum e facut acolo de teldrum inca numarul accuidentelor si al mortilor e mic, soferii sunt prea buni ca evita accidentele pe drumul ala groaznic si periculos
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108