REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

ACCIDENT TERIBIL: Mai multe persoane care veneau din Constanța au MURIT, între care și un copil

ACCIDENT TERIBIL: Mai multe persoane care veneau din Constanța au MURIT, între care și un copil

Replica API 22 iunie 2019 | 01:43 303

Un teribil accident rutier a avut loc în dimineața de vineri, 21 iunie, în urma căruia mai multe persoane au murit.

Nenorocirea s-a petrecut pe autostrafa Timișoara – Lugoj, în apropiere de nodul de la Balint. La locul accidentului au intervenit rapid Descarcerarea și mai multe ambulanțe. Într-unul dintre autoturisme se aflau 3 adulți si doi copii. Doi dintre adulți au rămas încarcerați în mașina zdrobită, iar pompierii i-au recuperat dintre fiare. Paramedicii însă n-au mai putut face nimic pentru ei. Cei doi copii, ambii de 6 ani, împreună cu tatăl unuia dintre ei, au fost transportati de urgență la spital. Din păcate, la scurt timp, unul dintre copii a murit. Șoferul care a provocat tragedia a dispărut de la locul accidentului, fiind depistat la scurt timp. Acesta a intrat pe contrasens pe autostradă, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Minorii se întorceau împreună cu bunicii și tatăl unuia dintre ei de la Constanța, unde copiii participaseră la un campionat de fotbal. Cei doi erau parte din echipa Clubului Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Soferul vinovat va primi doua saptamani cu suspendare ca nu reprezinta un pericol public.
5
0
Golania din RROMania
4
0
Ma uit la nebunele de la volan zici ca sunt la raliu pe Mircea cel Batran.Vezi cate o fufa ca uita piciorul pe acceleratie si uita sa -l mai ridice.O nebuna chiar a intrat in spatele masinii din fata condusa de un domn la propriu si la figurat pentru ca a siportat tornada de cuvinte de femeie cu zero neuroni.
5
2
culmea e ca huidu inca apare pe sticla face misto si rade de altii!!!
28
1
Ce spuneti de asta domnilor judecatori:un sofer intra pe contrasens omoara oameni si fuge de la locul accidentului.Acum sa nu spuneti ca si SERBAN HUIDU a omorat trei oameni si nu a facut nici o zi de puscsrie
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108