REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Actori celebri în scene nud. Detalii picante de la filmări: „Dacă ea trebuie să fie goală, voi fi și eu gol“

Actori celebri în scene nud. Detalii picante de la filmări: „Dacă ea trebuie să fie goală, voi fi și eu gol“

Replica API 17 mai 2022 | 00:00 1876

Mulți dintre actorii celebri s-au lovit de momentul incomod în care au fost nevoiți să fimeze scene nud. Situațiile „fierbinți” le-au dat destule bătăi de cap unora dintre cele mai mari vedete de la Hollywood.

Ben Affleck este unul dintre actorii celebri care au filmat scene nud

Ben Affleck s-a aflat într-o astfel de ipostază în celebrul film ”Gone Girl”. Logodnicul lui Jennifer Lopez a avut un episod nud care a durat cât o clipire în pelicula lansată în 2014. Privind înapoi către scena care a făcut înconjurul tabloidelor, Ben a povestit că în momentul filmărilor nu știa câtă nuditate vor putea să vadă telespectatorii cu adevărat.

Ben Affleck

"Am avut o scenă la duș în film. Iar regizorul David Fincher m-a asigurat că nu se va vedea nimic. Deci, îți mulțumesc, David. Și aș mai dori să le mulțumesc celor care au ținut temperatura ridicată în platou. Pentru că dacă America are șansa să te vadă gol, cu siguranță nu-ți dorești să fie frig în acel moment”, a glumit actorul atunci când a fost întrebat despre acel episod, conform Buzzfeed.

Cum a făcut față la filmări Jason Segel? „Nu am vrut doar să șochez”

Încă din startul comediei ”Forgetting Sarah Marshall”, telespectatorii au avut parte de un moment inedit cu Jason Segel. Cunoscutul actor din serialul ”How I met your Mother” apare gol într-un moment hilar în care prietena lui se desparte de el.

Chiar dacă nu este vizibil totul în acea scenă, Jason a avut parte de clipe complicate la filmări, el precizând că a fost dificil să rămână gol în fața întregii echipe de producție. Și mai interesant este faptul că însuși actorul e responsabil pentru acel moment, în condițiile în care el este cel care a scris scenariul.

„A fost o idee creativă în spatele scenei. Nu am vrut doar să șochez. Mi-am dorit să fie cea mai umilitoare despărțire din toate timpurile. Când am scris-o, m-am gândit: «Problema cu comediile romantice este că știți ce se va întâmpla. Am vrut să surprind", a spus Jason într-un interviu pentru Vulture, citează click.ro.

Actori celebri în scene nud. „Dacă ea trebuie să fie goală, voi fi și eu gol”

Unul dintre cele mai staruri de la Hollywood, Tom Cruise, nu trebuia să apară nud în filmul ”All The Right Moves”. Partenera sa, Lea Thompson, a dezvăluit că atunci când i-a spus că nu este de acord cu propriile ei scene nud, actorul a vorbit cu regizorii și le-a transmis că „dacă ea trebuie să fie goală, voi fi și eu gol."

Totodată, starul i-a convins pe producători să elimine o scenă inconfortabilă pentru actriță. „I-am fost întotdeauna recunoscătoare pentru că mi-a luat apărarea", a declarat Lea pentru Indiewire. Filmul este unul dintre primele din cariera lui Tom Cruise. Pelicula a fost lansată în 1983.

Jude Law și-a impresionat fanele în scenele din Dom Hemingway

Când era în plină vogă, iar fetele fugeau non-stop după el, Jude Law a apărut în controversatul film ”Dom Hemingway”. Actorul a povestit că n-a avut nicio emoție atunci când a pășit gol pe platoul de filmare. De altfel, Jude Law își amintește că scena nud a fost filmată încă din prima zi de producție. Așadar, putem spune că a scăpat repede de griji.

„M-am gândit că cel mai bun mod de a porni filmările a fost să încep cu această scenă nebună, care este incredibil de explicită. Sunt dezbrăcat!", a spus actorul pentru publicația E!.

Michael Fassbender

Michael Fassenbender a dedicat scenele nud mamei sale

Filmul ”Shame”, cu Michael Fassbender în rolul principal, nu duce lipsă de nuditate. Faimosul actor a vorbit într-un interviu despre faptul că femeile apar goale tot timpul în filme, în timp ce „tipul are mereu pantalonii pe el”.

Actorul a ajuns să dedice mamei sale secvențele nud, spunând că aceasta se plângea mereu de faptul că doar sexul feminin se dezbracă pe micul ecran. Cât despre filmări? Starul n-a avut nicio jenă atunci când a fost nevoit să filmeze scenele complicate.

Actori celebri în scene nud. Richard Gere: „M-am simțit vulnerabil”

Un adevărat simbol al bărbăției în anii '80, Richard Gere a devenit unul dintre primii actori de sex masculin care au apărut complet nud într-un film. Episodul s-a petrecut în pelicula ”American Gigolo”. Potrivit actorului, el nu ar fi trebuit de fapt să fie gol în film, ci doar pe platoul de producție.

„Dacă îmi amintesc, nuditatea nu era în scenariu. Cu siguranță m-am simțit vulnerabil, dar cred că este diferit pentru bărbați decât pentru femei", a declarat Richard Gere într-un interviu pentru Entertainment Weekly.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920