REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Actuala soţie şi fosta nevastă a lui Ilie Năstase, în ipostaze explozive pe plajă

Actuala soţie şi fosta nevastă a lui Ilie Năstase, în ipostaze explozive pe plajă

Replica API 18 iulie 2019 | 00:00 1704

Dacă ar fi să analizăm femeile care i-au marcat ultimii ani lui Ilie Năstase, am putea spune că fostul tenismen are un anumit tipar după care le alege. Obligatoriu brunete şi cu forme apetisante sunt criteriile definitorii. Recent, actuala nevastă a fostului număr 1 mondial a fost surprinsă de fotoreporterii Click! pe plajă la Mamaia, în costum de baie, demonstrând că poţi să ai un trup perfect şi fără operaţii estetice. Sută la sută naturală, Ioana Năstase s-a relaxat pe şezlong într-un costum de baie minuscul, care abia i-a acoperit sânii.

În timp ce Brigitte (42), actuala doamnă Pastramă, a băgat mâna adânc în buzunar pentru a ajunge la formele voluptoase de azi, Ioana Năstase, femeia pe care Ilie Năstase se pregăteşte să o ducă la altar luna viitoare, pe 17 august, arată senzaţional şi fără intervenţii estetice.

Conform propriilor ei mărturisiri, Brigitte ar fi cheltuit aproape 50.000 de, exact valoarea marelui premiu pus în joc la „Ferma”, unde şi-a cunoscut actualul soţ, pe Florin Pastramă, pentru a se "tuna".

Brigitte Pastramă

„Pentru faţa mea dau toţi banii”, spunea ea, la PRO TV. Bruneta a dat peste 30.000 de euro pentru a-şi ridica toţi muşchii feţei şi a avea pielea perfect întinsă, fără nici un rid. Cele nu mai puţin de 19 operaţii la nivelul feţei au fost realizate la o clinică din Germania. Intervenţiile estetice au continuat în Turcia, în 2017, unde a făcut tratamente de îndesire a părului (2.500 €) şi de reîntinerire a pielii, pe faţă şi pe gât (1.000 €), implant de sprâncene (3.000 €), remodelarea bustului (4.500 €) şi a nasului (rinoplastie) (3.000 €) şi o mărire a posteriorului cu remodelarea feselor (6.000 €).

În urmă cu două veri, Brigitte făcea parada rezultatelor tuturor operaţiilor estetice pe o plajă din Mamaia, unde îşi etala silicoanele şi posteriorul bombat.

Ioana Năstase

Iată că doi ani mai târziu, o regăsim pe actuala nevastă a lui Ilie Năstase în ipostaze explozive. Diferernţa dintre ele este că Ioana este complet naturală. Are şi ea 43 de ani şi se laudă cu un corp tonifiat de adolescentă. Doamna Năstase s-a aşezat când pe burtă, când pe spate, iar aceste mişcări lascive au înnebunit spectatorii. Ea nu a avut însă ochi pentru nimeni, trăgând chiar un pui de somn în zgomotul valurilor.

Să nu vă imaginaţi însă că Ioana a ajuns la aceste forme fără efort. Doamna Năstase este încă la dietă, pentru că îşi doreşte să arate perfect în rochia de mireasă luna viitoare, la braţul soţului ei. A reuşit să slăbească în câteva luni 7 kilograme.

Amalia Năstase

Amalia Năstase începe şi ea să-şi recapete formele cu care l-a cucerit în trecut pe Ilie Năstase. Bruneta este la dietă de trei luni. A slăbit 22 de kilograme şi îşi doreşte să mai dea jos măcar jumătate din cât a reuşit până acum. Femeia de afaceri a ajuns la 75 de kilograme, dar începutul a fost extrem de greu. Amalia Năstase a intrat într-un programul medical și nutrițional al profesorului italian Giuseppe Castaldo, adaptat nevoilor ei.

Este vorba despre dieta oloproteică cu care a slăbit spectaculos, motiv pentru care a reînceput să poarte rochii mulate şi scurte.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A intrat la mine ...si eu in programul ei...am dat bani la Replica sa imi scrie numele si am dat deasemenea la buci de cate ori a venit sa isi adapteze nevoile
0
0
actuala doamna Nastase, fosta mama curvelor la turci...
3
0
Daca arata bine, sa stea in orice ipostaza-pozitie.
2
0
o parasuta expirata
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920