REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Acuzaţii grave şi plângeri la Poliţie, împotriva viceprimarului din Castelu

Acuzaţii grave şi plângeri la Poliţie, împotriva viceprimarului din Castelu

Replica API 18 aprilie 2016 | 23:32 317

În scandal cu liderul PNL din comună

În scandal cu liderul PNL din comună

Spirite încinse la Castelu! Un incident petrecut în seara de vineri, 15 aprilie, s-a lăsat cu reclamaţii la Poliţie. Cel puţin aşa susţine Dumitru Tase din cadrul PNL Castelu, care spune că viceprimarul cu atribuţii de primar, respectiv Antoneta Prodan, a intrat cu un utilaj pe un teren din cadrul microfermei şi a făcut prăpăd. În plus, Tase a adăugat că în satul Nisipari e jale, e ca o oală care fierbe şi îi este teamă să nu se ajungă până la crime...

„Problema care este… Nisipariul este o oală care fierbe! Acum o săptămână a dat foc unei microferme, din cauza acelui fost primar (Nicolae Anghel – n.r.) pentru că ea (Antoneta Prodan – n.r.) dansează după muzica lui. Eu nu am nimic cu nimeni, nu am creat probleme niciodată. Însă, aseară (vineri, 15 aprilie – n.r.) a intrat cu un utilaj agricol la microfermă şi mi-a împins totă mraniţa, mi-a împrăştiat-o... de nu ştiu ce era acolo. Să-mi facă rău. Dar, din punctul lor de vedere să facă bine. Dar fără nici o aprobare, fără să merg să închiriez utilajul. Când am venit cu animalele nu-mi venea să cred. În duşmănie a făcut-o. Vreau să vă spun că lângă mine stau nepoţii fostului primar. Nu au nici un act pe pământ. Nu am nimic cu ei. Eu cu ea (Antoneta Prodan – n.r.) am ce am pentru ce mi-au făcut aseară. Acum aştept să vină şi Poliţia. Sunt abuzuri peste abuzuri. Dacă nu eşti cu ei, dau în tine până te lasă lat. Cred că, cât de curând, se va ajunge la crime în acest sat. Au luat tot islazul, nu mai avem cum să ieşim cu animalele. Este jaf cu bani publici. Vă spun, nu se mai poate aşa ceva. Arhivele Primăriei încă sunt ţinute de fostul primar. Sunt persoane care au luat pămând de două ori, la două legi. Da, fostul primar încă dictează, dar aseară şi-a dat demisia din funcţia de şofer şi de consilier al primăriţei interimare”, a declarat, pentru „Replica”, Tase Dumitru din cadrul PNL Castelu. În replică, Aneta Prodan a ţinut să precizeze că terenul curăţat aparţine primăriei şi urmează să fie scos la vânzare: „Acea mraniţă depozitată de domnul Tase pe terenul primăriei a fost împinsă cu un utilaj pe terenul lui, care este în vecinătate. L-am ajutat să nu piardă această bogăţie, acest compost”. Aneta Prodan a adăugat că şi ea i-a făcut plângere lui Tase Dumitru. „Dânsul a început să depoziteze din nou mraniţa pe terenul primăriei, şi urmează să trimitem Poliţia locală să îl avertizeze”, a mai spus Prodan.

Liliana CHIRU, Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108