REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Adevărul despre împăcarea lui Andrei Ștefănescu cu fosta nevastă

Adevărul despre împăcarea lui Andrei Ștefănescu cu fosta nevastă

Replica API 13 ianuarie 2022 | 21:02 1760

În ultimele zile au apărut în presă informații cum că Andrei Ștefănescu s-ar fi întors la Antonia, fosta lui soție. Spynews.ro l-a contactat pe acesta și vă prezentăm în exclusivitate reacția sa la cele vehiculate.

În presă s-a tot zvonit în ultimele zile că Andrei Ștefănescu s-ar fi întors la fosta lui soție, cea de care a divorțat în anul 2020 și cu care are un copil.

Adevărul despre împăcarea lui Andrei Ștefănescu cu Antonia, fosta nevastă

Contactat de către redacția Spynews.ro, prezentatorul de la Antena Stars, dar și fosta lui soție, Antonia, ne-au oferit o declarație la comun în ceea ce privește informația care a circulat în presă în ultima perioadă.

“Așa cum v-am anunțat la divorț că vom rămâne prieteni și că vom petrece timp cu copilul, așa s-a și întâmplat. Am văzut toate speculațiile din presă despre noi, dar nu este real, nu ne-am împăcat”, au spus cei doi.

Au petrecut sărbătorile împreună alături de cel mic

Într-adevăr, aceștia au precizat că au făcut sărbătorile împreună, de dragul copilului lor, și încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de cel mic astfel încât acesta să-i simtă implicați în creșterea și educația lui.

Andrei Ștefănescu și Antonia au mai spus că în continuare sunt doi oameni care se respectă și doi părinți responsabili, dar nu e vorba de nicio împăcare.

Da, am petrecut sărbătorile împreună, așa cum e normal atunci când ai un copil. Da, petrecem mult timp împreuna pentru copil, ca el să simtă că are doi părinți implicati. Suntem doar doi oameni care se respectă și doi părinți responsabili. Atât.”, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine cacat mai sunt si ornecii astia?
6
0
Acum pot sa ma kac linistit
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272