REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Adrian Bîlbă şi-a dat demisia de la conducerea Delfinariului

Adrian Bîlbă şi-a dat demisia de la conducerea Delfinariului

Replica API 20 iulie 2016 | 02:45 2591

Vrea să fie director ştiinţific

Vrea să fie director ştiinţific

Adrian Bîlbă

Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, şi-a dat demisia! Anunţul a fost făcut chiar de către Bâlbă, care a preizat că îşi doreşte să rămână director ştiinţific în cadrul instituţiei. Acesta şi-a prezentat, marţi, 19 iulie a.c., demisia preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu. Adrian Bîlbă a afirmat că a luat această decizie din cauza mai multor factori.

„Sunt directorul CMSN de patru ani de zile, din 2012. A fost o experienţă interesantă pentru mine, dar aş vrea să acced mai departe spre o poziţie ştiinţifică deoarece am aproape 50 de ani şi în cosecinţă îmi doresc să fac şi altceva. Îmi doresc o funcţie ştiinţifică tot în Delfinariul Constanţa, desigur dacă oamenii vor avea nevoie de mine.

O funcţie de cercetător ştiinţific, care implică trecerea prin mai multe etape, şi anume voluntariat, după care urmează un post de muzeograf, la care se dă concurs, după care urmează un post de director ştiinţific, dacă acesta se va elibera. Sper să ajung director ştiinţific şi împreună cu un manager nou să fac o echipă bună şi sper să aducem mai mult pentru iubitorii de animale în oraşul Constanţa”, a declarat Adrian Bâlbă. În cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc marţi, Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele CJC a afirmat că nu i-a aprobat momentat demisia lui Bîlbă.

„Aș dori să vină un manager bun, care să coordoneze toate obiectivele. Aș vrea ca Bîlbă să rămână în cadrul complexului, e un medic bun. Eu nu i-am sugerat să plece, el a luat această decizie. Voi desemna pe cineva din cadrul Consiliului Județean care să ocupe această funcție până la organizarea unui concurs, însă deocamdată nu m-am gândit la cine'', a declarat președintele CJC.

Mihaela UNGUREANU, Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272