REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Adrian Năstase, fost premier:

Adrian Năstase, fost premier:

Replica API 22 aprilie 2020 | 17:10 1244

„Pentru a fi protejați eficient de contactele cu ceilalți, ar fi util că aceste persoane să nici nu voteze în toamnă. Astfel, și rezultatul votului ar fi mai echilibrat, ținând seama de preferințele lor, cunoscute, pentru un anumit partid. Iar pentru a nu fi contaminați, ușile camerelor de la hoteluri ar trebui să aibă câte o ferestruică, prin care să le fie adusă mâncarea. În Hanoi, în urmă cu câteva decenii, se spune că persoanele în vârstă erau scoase din oraș că să nu strice imaginea capitalei. Nu știu unde erau duse. Poate în niște camere de hotel, în afara orașelor".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce muyan de spoitor are
2
0
dupa ce i-ati prostit aproape 30 de ani cu galeti, faina, ulei si mortaciuni de pui, acum sa nu mai voteze. Acum aveti plinu facut pentru 10 generatii leprelor ordinare. Voua la puscariasii care a-ti furat Romania si la familiile voastre sa va ia dreptul la vot. Cacaciosule, ti-a fost frica sa te si omori, ti-ai gaurit doar gusa sa faci impresie.
5
0
Banditul Suprem, Nastase este cel ce a introdus comisionarea crunta a oricarui contract cu statul, privatizarea numai pe spaga si in total detriment fata de stat, el a incurajat si dezvoltat nepotismul maxim in administratia statului, practic este cel ce a dezvoltat pe toate bazele si in toate directiile coruptia institutionalizata in Romania, imediat dupa revolutie! Daca ar fi trait in alta tara mai civilizata nu ar mai fi iesit din puscarie in timpul vietii!
3
0
Votati M U I E PSD
4
0
Tot comunistii vostrii de la PSD au scos zvonurile acestea, cu ajutor tovarasesc rusesc, paneatna.
3
2
ca nu te-am sinucis eu ! Muie !!!
4
2
mai draga, cred ca virusul a afectat ceva din cutiuta de pe umeri...
2
2
Bai indianule du.te.n ortii ma.tii de cioara borata in cuib la tine ca ai inceput sa semeni cu ai tai pe zi ce trece infractorule .croncani toata ziua sa te bagi in seama ca nimeni nu te vrea viu mai impusca.te o data nu vezi ca traiesti degeaba laba
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212