REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Adrian Severin, atac fără precedent la protestatarii din Piața Victoriei: 'Se pretind democrați, dar sunt fasciști. Se pretind patrioți, dar sunt trădători'

Adrian Severin, atac fără precedent la protestatarii din Piața Victoriei: 'Se pretind democrați, dar sunt fasciști. Se pretind patrioți, dar sunt trădători'

Replica API 14 mai 2018 | 00:40 359

Fostul europarlamentar Adrian Severin lansează un atac fără precendent la adresa protestatarilor din Piața Victoriei, pe care îi cataloghează drept „extrem de provinciali”, „suburbani”, „ignoranți”, „înapoiați”, „cruzi”, „fasciști” și „trădători”.

„Aseară “rezistenții” s-au adunat dinnou ca să ... reziste. Să reziste la ce? La dorința de mai bine a majorității românilor. La aspirațiile de liniște și stabilitate ale societății. Până la urmă la imboldurile bunului simț.

Ceea ce mă frapează la acești “rezistenți” este diferența uriașă între aparență și esență. Se pretind cosmopoliți, dar sunt extrem de provinciali. Se pretind civilizați, dar sunt suburbani. Se pretind experți, dar sunt ignoranți. (Și vorba lui Moliere, prostul savant este mai prost ca prostul ignorant.) Se pretind moderni, dar sunt înapoiați. Se pretind umani, dar sunt cruzi. (Inclusiv cu copiii lor, pentru fericirea cărora spun că luptă, dar pe care și-i fac scuturi umane la manifestații neautorizate.) Se pretind anticomuniști, dar susțin precepte bolșevice. Se pretind democrați dar, sunt fasciști. (După cum se vede, extremele se ating.) Se pretind patrioți dar sunt trădători.

Se zice că diferența între aparență și esență este sursa comicului. Iată că nici asta nu este întotdeauna adevărat. Ei nu sunt comici; sunt triști. Iar tristețea lor riscă să devină tristețea națiunii.”, scrie fostul europarlamentar pe Facebook.

În Piaţa Victoriei au protestat, sâmbătă seara, peste 5.000 de oameni. Aceştia au cerut demisia Guvernului şi au scandat ”Jos penalii!”, ”PSD, ciuma roşie”, ”Hoţii!” şi ”Demisia!””, a transmis Severin, potrivit stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
votati PSD,,,votati PSD, asa striga golani in piata.
0
5
ies in strada pt bani ! ei scandeaza tot ce vrei , doar pe o suta de lei !
3
7
oare cine i-a scris postarea ? Parerea mea e ca nu i-a scris-o un pesedeu ca astia sunt analfabeti
1
2
vezi bai Severine ca n-ai ghicit sunt amestecatura platiti ne platiti neamuri catelari bunici tatici si PNL-isti si am uitat televizionisti sefi cu salariati finantati di roborul nostru
0
2
comentariile arata gradul nostru de "civilizare". Dati 5 lei unui absolvent de liceu pentru a posta in locul vostru.
2
0
O analiza perfecta. Cine stie ,cunoaste. Cu cit s-a platit ,per cap , participarea la plimbarea in piata.Sa fie anuntat mercurialul.
1
2
mai nesimtitule, mai cyrva ordinara, tu vorbesti? ne-ai facut de ras la Parlamentul Eyropean lund spaga si mai ai curajul sa vorgest, mai puscariasule, mars in ma-ta de bou.
3
1
...vin anticipatele , nu mai au mult si se duc pe faras analfabetii astea....bagati de seama ce sustinatori lamentabili au....
2
1
iata acestia sunt sustinatorii sasului..uitati-va ce limbaj au ...ei vor sa fie la putere la guvernare la tot.....mai incultilor coi n-aveti altceva de facut???va ascundeti numele si ponegriti prin mahalagisme marea majoritate de romani votanti????mergeti si faceti curat in grajd nenorocitilor
2
5
pe Severin si in cur pe pesedei si iohannis limbistul vostru
3
6
O zdeanta bolsevica sustinuta de alte 2 zdrente pe forum de OMUL SI LASATI NE CU VIOLENTA! LA PUSCARIE CU ZDRENTELE COMUNISTE!
7
2
Ceausescu a construit romania care psd o fura azi. Asta e un idiot din psd
6
2
Bagami-as pula-n mata de puscarie lunga ce esti.
6
3
Uite cine are tupeu ! Un infractor dovedit .
10
3
Acest cacacios penal care nu stie nici macar formula chimica a apei ar trebui sa taca dracului din gura si sa manance cacat pana ii iese pe ochi!
11
3
Bravo sclavii mei...imi pare bine ca a ti iesit cacatilor in strada.Eu am frecat pula trei ani de zile m am plimbat si acum ce a facut base o sa va dau o muie de nu o sa vedeti.Lingeti ma pe cuc si pe Codruta in curulet.Bravo rezist !.
9
15
Ce mai vrei ba bolsevicule?ba comunistule?ba nemarnicule? Ce ai facut tu pentru aceasta tara trdatorule? In Romania Lobby insemna Trafic de influienta.Altfel spus inseana SPAGA boule.Du-te la pensie retardule.
15
5
Un penal penibil. Ti ai dreaq de hoti mincinosi si koorve.
15
8
Rezist si anturajul lor o grupare de hahalere
12
12
Vai de Romania. NUMAI VIOLENTA, ASA PUTEM NOI SA FIM OAMENI, CA HUNII? UNDE ESTE BUNUL SIMT, GANDIREA, RATIUNEA, BUNATATEA?
9
2
Baiatu a luat mita de la jurnalisti in direct. Este firesc sa si doreasca legi pentru hoti. Comunismul rezista in Romania.
19
7
cand ai trecut ultima data la specialistul cu alzheimarul
14
6
Ce mecla de guzgan rosu ! Ce greata de animal penal ! Idiot si cretin , vai steaua lui de corupt ... Un glonte in ceafa lata nemernicului ...
20
7
Un gainar condamnat, care acum emite judecati de valoare.
24
8
alt psd-ist puscarias!
29
7
Nu bagati in seama toti puscariasii ratati!
28
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108