REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Aerisirea unei săli de jocuri din Tomis III i-a dat de gol: se DROGAU în interior

Aerisirea unei săli de jocuri din Tomis III i-a dat de gol: se DROGAU în interior

Replica API 6 martie 2018 | 00:26 1097

Duminică, 4 martie a.c., în jurul orei 20:45, pe timpul executării unei acțiuni punctuale pe raza secției 2 Poliție Constanța, în zona Tomis III, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa a simțit un miros înţepător specific substanţelor halucinogene, care părea să provină de la sistemul de ventilație al unei săli de jocuri.

Jandarmii au intrat în respectiva locaţie, și-au declinat identitatea, după care au trecut la legitimarea persoanelor din încăpere. Au fost identificate 21 de persoane din care 17 sub 18 ani. În urma controlului corporal, asupra a doi tineri au fost găsite aproximativ 20 grame substanță vegetală, un cântar, un dispozitiv de mărunțit și mai multe pliculețe cu substanță cu miros înțepător. Cele 20 de persoane au fost conduse la Spitalul Județean Constanta pentru a efectua testul antidrog. Au fost întocmite actele de constatare, acestea fiind înaintate B.C.C.O. Constanța.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Le trebuie probe degeaba sufla unu si altul asta e problema. Incet incet toti o sa intre la racoare, nu mai suntem in anii 90
0
0
da si eu am vazut homosexualul tigan cu tatuaje
13
0
am vazut pe homosexualul tigan de la brik, face sex oral, bratu mariusica
15
0
Am REVENIT SUNATI!!!
1
0
Da mai lasatim sa imi fak si eu cominatile cu CanavIs in oras !
2
1
Oamenii lui BILA , FACE PORCU ASTA INPUTIT BANI PE CARCA COPILOR DE 17 ani UDI BILA CLAUDIU GARI !!! CAPUL RETELEI
16
3
mergeti seara dupa ora 20 in spatele pietii brik din constanta si veti vedea homosexualitatea cat de departe a ajuns in romania. acolo veti surprinde pe cei 2 amorezi BRATU MARIUS ADRIAN de etnie roma cu tatuaje pe el reguland anal pe VASILICA ION de etnie moldoveana. ei fac sex anal si oral langa gunoaiele din spatele pietii si fumeaza zombi si satana . VA ROG SUNATI LA POLITIE SA FIE ARESTATI PENTRU DERANJUL PSIHIC CARE SIL DAU UNUL ALTUIA
54
0
NIMIC MAI ADEVARAT. Dar sa nu uitam ca multi vand sub aripa protectoare a unor politisti ! Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Flori Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
4
0
Da ce sifoane obosite sunt mangalioti astia , la fiecare stire intra cate unu sa dea in primire
4
1
NIMIC MAI ADEVARAT. Dar sa nu uitam ca multi vand sub aripa protectoare a unor politisti ! Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Flori Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
5
1
Si daca s-a sifonat, s-a sifonat ca nu e g'u, g. Plm. Csf, n-ai csf. Nu mai dati stropeli si 0.5 la pret de g.
1
0
Hai ma,ati bus boticu la vrajeala jandarmilor?! Va si imaginati cum au amusinat ei duhoarea iesita din tubulatura salii de jocuri si au separat mirosurile in creierele lor cu cacat si le-a dat cu virgula o cantitate de substante interzise!!! Acolo cineva a sifonat sub acoperire si s-au dus bravii jandarmi cu mucii pe freza la pont.
9
1
ATAT TIMP CAT FOSTELE RELETII SUNT DE NEATINS , ADICA TURGAY CARE SI-A FACUT VILA DE PE URMA DISTRUGERII COPIILOR DIN ORAS SI MONGOL CU SOCRUL MIRCEA OAIE , MULTE ALTE CAPETE MAI MICI VOR FI FURNIZARE CU DROGURI , DIRECT DE CATRE OAMENII LEGII
8
0
Veniti la sala de jocuri din Costinesti de pe str.Tineretului sa vedeti drogati i cum trag din tigarile care le spala creierii dandu-le curaj sa-si prognozeze echipele favorite !Jocurile sunt masca perfecta pentru acest moft.
3
0
Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Flori Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
7
1
Am legalizat si am promovat consumul de etnobotanice. Suficient cat sa le popularizez, dupa care v-am poPULArizat si salariile cu 25%. Sunt bine mersi, ba prostii de la cluj m-au votat primar din nou sa-i mai popularizez o tura.
4
2
Ce va mai place-n plm sa trageti concluzii aiurea. Sa fumezi cannabis, nu e acelasi lucru cu consumul de etnobotanice, de la cannabis nu-ti omori si singurul neuron si te apuci sa dai in cap, cum fac cretinii consumatori de etno, care ar trebui internati la psihoatrie, nu dezintoxicare. Sa va vad cum o sa va inghititi cuvintele cand se va legaliza consumul acestui "drog", in scop MEDICAL. Mai bine faceau razie in inel 2, unde 5 pularai iau lumea la bataie si talharesc copii, sub efectul substantelor ALCOOLICE.
8
1
Sa vedeti la Goblin ce consuma copii. Beau afara si se drogheaza.
12
0
Nu i baga pe cei mari ca papa si politia de la ei.sunt mana in mana la fel ca si cu cei care vand tigari la negru !
19
4
Este de speriat cati tineri se drogheaza . Se intampla pentru ca au fost lasati in pace cei care le vand etnobotanice . Vreau sa spun ca acum tineri nu se mai ascund cand se drogheaza . Daca au fost gasiti in acea sala , este pentru ca este frig afara si le ara bine in interior dar eu am vazut cum isi ruleaza tigari si fumeaza pe strada si asta nu odata . Politia sa ii caute pe cai care le vand etnobotanice si sa ii bage la racoare pentru multi ani .
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108