REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

AFACERILE Mirelei MATICHESCU au luat-o la VALE de când NU mai lucrează la STAT!

AFACERILE Mirelei MATICHESCU au luat-o la VALE de când NU mai lucrează la STAT!

Replica API 1 noiembrie 2021 | 23:24 4765

Mirela Florenţa Matichescu, fostul administrator public al judeţului Constanţa a cunoscut o ascensiune fulminantă, prin prisma relației de prietenie cu fosta administrație locală, fiind numită în funcţii publice dintre cele mai variate, de la Protecţia Consumatorilor, la administrator de spital şi de la manager de judeţ, la administrator în Portul Constanţa, dar şi consilier în Primăria Sectorului 4. În paralel, funcţionara se ocupa și de afaceri, ajungând să se învârte în anturajul fostului ministru Orlando Teodorovici, prin Răzvan Micu. După alegeri și schimbarea conducerii județului Constanța, Matichescu și-a pierdut toate funcțiile la stat, rezumându-se doar la afacerile pe care le are în derulare. Afaceri care par să nu mai fie înfloritoare.

Mirela MATICHESCU

Matichescu este asociată în Airtours SRL, alături de Răzvan Micu și Marius Felician Gherasim, fost consilier local PSD la Năvodari. Mai este implicată în societatea Noche Caliente, unde este unic asociat. Societatea a avut anul trecut cifra de afaceri de aproape 5 milioane de lei, profit de 1,8 milioane de datorii de 275.067 lei. Matichescu mai deține și Bizarre Food SRL , firmă cu cifra de afaceri și profitul 0, dar și All Agra Trade SRL, firmă ce are ca domeniu de activitate comerț cu ridicata al fructelor și legumelor, pe care a înființat-o anul acesta. O altă firmă care s-a prăbușit este Events Club, a cărei cifră de afaceri a fost, anul trecut, 0 și a avut datorii de 112 902 lei.

Marius Gherasim

Scandal cu asociații

Revenind la Airtours SRL, unde este asociată cu fostul ei iubit (sau actualul) Răzvan Micu, dar și cu fostul consilier local PSD, Felician Marius Gherasim, relațiile cu cei doi s-au stricat, ajungând, astăzi, să-și rezolve probleme în instanță. Pe de o parte, Gherasim este acuzat că-și bagă coada, fără drept, în administrarea societății, însușindu-și și dispunând fără drept de bunurile societății, iar pe de altă parte, Micu și Matichescu s-au aliat împotriva fostului consilier. Micu este și partener de afaceri cu fostul ministru Orlando Teodorovici, în firma TMC Romteam Business SRL are ca obiect de activitate “servicii de suport pentru învăţământ şi consultanţă”. Orlando Teodorovici s-a hotărât să preia frâiele firmei pe care a înființat-o în 2017 alături de omul de afaceri constănțean George Răzvan Micu, după cum dezvăluia Replica încă din mai 2018.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De fisu ce mai face?
0
0
Cate clante are la activ duduia?
6
0
de cand nu -i mai umple mazare gura a ajuns o neica nimeni !
11
0
Ce tot numiti toate putorile in consilii de administratie si la stat pe functii cu salarii babane?
15
0
E frumoasa foc
5
13

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468