REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Afacerist din Constanța, condamnat pentru luare de mită

Afacerist din Constanța, condamnat pentru luare de mită

Virgil STOIAN 13 ianuarie 2023 | 13:42 11645

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu Bogdan Nicolae Grădinaru. Judecătorii din cadrul Tribunalului Constanța au admis acordul de recunoaștere astfel că Bogdan Nicolae Grădinarul a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare pentru luare de mită. Sentința a fost dată pe 13 ianuarie 2023 și nu este definitivă.

Bogdan Gradinaru

Bogdan Grădinaru este patronul firmei Opal Construct și nu este la primul conflict cu legea.

Minuta judecătorească

Potrivit minutei judecătorești: ”dispune condamnarea inculpatului GRĂDINARU BOGDAN NICOLAE(…), la pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. În baza art. 91 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani, conform dispoziţiilor art. 92 Cod penal. În baza art. 93 alin. 1 Cod penal, obligă inculpatul GRĂDINARU BOGDAN NICOLAE ca, pe durata termenului de supraveghere, să respecte următoarele măsuri de supraveghere. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fiți conștienți că omul e numai 'ștangă',e bazat ,inteligent ......oare ce merită altceva Statul ăsta mafiot??....îmi pare rău că nu am curajul lui să morții masii de Stat ,...
0
0
v****l s****n, am un post de zugrav ptr tine. Presa scrisa e o notiune complet straina tie.
4
2
Seara, de obicei întru sa citesc articolele voastre. Ma amuz cât de p****i sunteți și astfel dorm foarte bine. Fraierul asta, deși nu lucrează la stat a luat mita dar a fost condamnat pentru dare de mita. Ba frate, va chinuiți de câțiva ani și nu reușiți sa faceți și voi un articol calumea. Comedie p*****a ce sunteți..
6
0
Escule, de ce tii sa scrii in public, daca nu ai invatat inca sa scrii corect? Trebuie sa pui al doilea "i" la finalul unor cuvinte din textul tau, pe langa alte greseli mai mici, dar vizibile.
5
0
Pentru Cristi Popescu. Ai dreptate dar ce este si mai grav este ca pentru dare sau luare de mita"adica fapte de coruptie cu corupt si corupator"in Romania nu se face puscarie decat foarte rar,ca si in cazul asta unde Gradinaru Bogdan Nicolae a primt pedeapsa cu suspendare,cu toate ca Romania mai exact spus conducatori tari sau angajat in fata Uniuni Europene ca vor depune toate eforturile un lupata contra coruptiei din tara asta inca din 2007 decand Romania este membra a U.E.
10
2
În titlu scrieți că omul e condamnat pentru luare de mită, dar în soluția citată scrie că fapta pentru care se dă condamnarea e dare de mită. Vai de mama voastră de jurnaliști varză ce sunteți!
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272